Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Aankondiging
BEGINNERSCURSUS HARDLOPEN
The Athlete Club organiseert voor de negende keer een beginnerscursus hardlopen’ voor de beginnende hardloper. Zondag 6 januari om 09:00 uur gaat de eerste training van een reeks van 6 trainingen van start. Een perfecte start van 2019! Zo helpen wij jou om jouw goede voornemens te behalen.
The Athlete Club wil jou als beginnend hardloper op een verantwoorde manier leren hardlopen. Via een beginnersschema van 10 weken wordt gewerkt aan het volbrengen van een 5 km achter elkaar hardlopen. Kracht, uithoudingvermogen en looptechniek zijn allen onderdeel van deze cursus.
Op een verantwoorde manier hardlopen draagt bij aan het verbeteren van jouw gezondheid. Je spiermassa neemt toe en je verbrand gedurende de dag meer energie (kcal), je conditie verbeterd en je voelt je fitter, zomaar een paar voorbeelden van het effect van hardlopen.
De trainingen starten vanaf de parkeerplaats van basisschool de Zonnewijzer (Middenweg 30 a) in Heerhugowaard. Je traint 6 keer onder begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer en je ontvangt een trainingsschema van 10 weken. Daarnaast staat de trainer van The Athlete Club tijdens deze 10 weken altijd voor je klaar om je te helpen om het doel van 5 kilometer achter elkaar hardlopen te behalen.
Schrijf je snel in via onze shop door de beginnerscursus hardlopen te kopen. Na het kopen van dit product voegen wij je snel toe aan onze beginnerscursus appgroep waar wij de laatste info delen vlak voor het begin van de cursus.
Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen dat jij er ook bij bent dit jaar! Start samen met ons aan een fantastisch 2019.
Ga terug