Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
The athlete club
Samen trainen op jouw eigen niveau! Direct contact via WhatsApp

Maak kennis met het team

Michel
de Vries
Oprichter en Hardlooptrainer
Lees verder
Linda
Schra- Metzelaar
Gediplomeerd sport en onstpanningsmasseur
Lees verder
Heidi
de Vries
Voedingscoach en Gewichtsconsulent
Lees verder
Chantal
van de Wal
Trainster > SLOW Running, Walking & Running Bootcamp
Lees verder
Monique
de Vries
Trainster > Walking Bootcamp & Running Bootcamp
Lees verder
Bart
Langedijk
TAC Gear Advisor eigenaar Sport2000 Bart Langedijk.
Lees verder
Richard
Kooijman
FIXMYBODY, Verhelpt pijnklachten
Lees verder

Wij zijn The Athlete Club!

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te laten genieten van hardlopen. Samen trainen & elkaar motiveren. Fit zijn en genieten van het leven! Iedereen op zijn eigen niveau! Doormiddel van een “beginnerscursus hardlopen” maken wij starten met hardlopen leuk en laagdrempelig. Voor de gevorderde hardloper (> 5KM) bieden wij zeer afwisselende trainingen. Waarbij er wordt gewerkt aan kracht, techniek, uithoudingsvermogen, coördinatie & snelheid! Samen meedoen aan hardloopevenementen, zoals de Dam tot Damloop (by night) of een run in de buurt. Jezelf verslaan en je doelen behalen! Of het nu je eerste 5 KM is of je eerste Marathon. Samen doelen nastreven & successen vieren!

TAC-Trainingsmethode

Meer dan 30 jaar hardloop ervaring en meegaan met de laatste kennis op het gebied van training en het effect van training op ons lichaam zorgt ervoor dat onze TAC-Trainingsmethode continue in ontwikkeling is. Onze TAC-Trainingsmethode is uniek en resultaat gericht!

Trainers

Al onze trainers delen onze visie om hardlopers in Nederland met elkaar te verbinden en Nederland fitter te maken. Wij geloven in het stellen van doelen en het behalen van deze doelen samen te vieren. Het is onze missie om trainers een uniek platvorm te bieden waarbij de trainer zich volledig kan richten op het verzorgen van geweldige trainingen. Onderling kennis delen en zo uit te groeien tot de grootste hardloopgroep van Nederland.

Shop

In onze shop vind je producten en/of diensten die jou kunnen helpen om jouw doelen te behalen en of jezelf te verbinden met onze hardloopgroep. Van sportmedische keuringen, voedings-coaching, boeken, strippenkaarten, tot running kleding. Alles om jou de hardloper te maken die je al jaren had willen zijn!
The Athlete Industry Het is onze missie om hardlopers te verbinden, doelen te stellen, onszelf te verslaan, onze doelen te behalen en samen successen te vieren!
The Athlete Club Onze eigen hardloopgroep waar dromen & persoonlijke overwinningen worden gerealiseerd en gevierd. Samen trainen op je eigen niveau middels onze eigen TAC-trainingsmethode.
TAC-trainingsmethode Een trainingsmethode die werkt om de doelen te realiseren van onze atleten. Continue op zoek naar een positief trainingseffect.
Trainers Wij werken alleen met zelfstandige trainers die hun atleten uitdagen, respecteren in de doelen die deze atleten stellen en helpen deze doelen te behalen. Al onze trainers delen de visie van The Athlete Industry en werken met de TAC-trainingsmethode.
Wedstrijden Al onze atleten doen mee aan hardloopevenementen dit kunnen kleine wedstrijden zijn maar ook grote hardloopevenementen. Het doel: Versla jezelf & vier het samen!
Shop De atleten voorzien van producten/diensten die bijdragen om de individuele doelen op een verantwoorde manier te behalen.