Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Blog
De Dijkloop in Koedijk
Dit jaar is het op zondag 7 april alweer de 4de keer dat de dijkloop wordt georganiseerd in Koedijk. Een perfect loop om een snelle 5,5 of een snelle 10,5 kilometer te lopen of ter voorbereiding op een andere wedstrijd in het voorjaar.
Naast dat het een gezellige loop betreft, is het een echte run voor jong en oud en ideaal om met je kinderen heen te gaan.
Dus hoe je deze run ook gaat doen, als een relaxte training, een echte harde wedstrijd, of als een pittige trainingsrun, dit is een loop die je gelopen moet hebben!
Lees hieronder het volledige persbericht en schrijf je vandaag nog in op www.koedijkloop.nl
Op zondag 7 april zullen de straten in Koedijk gevuld zijn met sportievelingen en toeschouwers. De 4e Dijkloop gaat van start met wederom een prachtig parcours over de dijk, dwars door de polder en het natuurgebied Geestmerambacht.
De Dijkloop is een hardloopwedstrijd met tijdsregistratie voor recreanten in elke leeftijdscategorie. Deelnemers kunnen kiezen uit meerdere afstanden, de kidsruns (650 meter en 1,5 km), 5,5 kilometer en 10,5 kilometer. Het parcours voor de kidsruns en 5,5 kilometer wordt uitgezet in Koedijk. Het parcours voor de 10,5 kilometer loopt door het recreatiegebied Geestmerambacht en weer terug naar Koedijk.
Iedereen kan hardlopen. Het maakt niet uit of u vrouw of man, dik of dun, jong of oud bent. Hardlopen is gezond, leuk en ontspannend. Doe mee met de Dijkloop in een gemoedelijke en sportieve sfeer.

Inschrijving

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 27 maart via www.koedijkloop.nl. De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen voor de Kidsruns € 5,00 voor de 5,5 kilometer € 11,50 en 10,5 kilometer € 14,50. Alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden op www.koedijkloop.nl.
Ga terug