Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een maand oud
Blog
De hardloopclub van Nederland.
Nederland kent veel hardloopgroepen, atletiekverenigingen en loopclubjes. Wij mogen met The Athlete Club hier onderdeel van zijn. Via ons platvorm bieden wij hardlooptrainers de mogelijkheid om een eigen hardloopgroep te starten of om trainingen aan te bieden die hardlopers ondersteunen om hun doelen te behalen.
Wij helpen hardlooptrainers bij het opzetten van een eigen loopgroep. Nemen administratie zoveel als mogelijk uit handen en bieden samen met al onze trainers een groeiend netwerk van kennis rondom het hardlopen en voeding.
Ons doel is groeien in elke vorm die we kunnen bedenken om hardlopers te ondersteunen in het behalen van hun doelen. Maar nog meer om mensen te verbinden. Want samen is het behalen van jouw doelen vele malen leuker.
Groeien omdat wij geloven dat hardlopen onderdeel zou moeten zijn van ieders leven. Vanwege alle gezondheidsvoordelen maar ook juist de verbinding die iedereen nodig heeft. Een plek zijn waar je naartoe kunt om je gedachten even te verzetten of gelijkgestemde kunt ontmoeten.
Hardlopers leren, dat juist, de beweging zorgt voor even stilstaan en reflectie. Even een moment van rust biedt door op een lage intensiteit te genieten van het buiten zijn.
Laten zien dat de weg die je bewandelt om je doel te behalen net zo mooi, of zelfs mooier is dan het uiteindelijke doel zelf. Je elke training weer iets nieuws kunt leren over jezelf en je een stapje dichter bij jouw doel kan brengen.
Hardlopen is van jou en dat mag je omarmen en hoef je nooit meer los te laten. Zo kan jij hier een leven lang van genieten.
Genoeg zweverig gelul. Het is tijd om aan de bak te gaan, tijd om je aan te sluiten bij de grootste actieve club die er is. De club van hardlopers! Wereldwijd!
Van bankhanger naar een 5K. Van een 5K naar het leven van een hardloper die je vele mooie ervaringen gaat geven!
Sluit je aan bij de grootste club van de wereld! Zoek een hardloopgroep bij jou in de buurt en ervaar zelf wat hardlopen voor jou kan betekenen. Al overtuigd en wil je graag zelf starten met een hardloopgroep. Neem dan zeker eens contact met ons op en wij leggen je graag uit hoe wij dit doen!
Ga terug