Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Wedstrijd
De TAC10 (alternatief)
Dit is een belangrijk bericht voor onze TAC10 lopers op 17 of 18 april. Vanwege een wegafsluiting hebben wij een kleine wijziging in het parcours aangebracht. Lees dit bericht even goed door!
De route.
De route is eenvoudig en snel maar ook een echte uitdaging! Geestelijk hard omdat het lange rechte stukken zijn. Snel omdat het een zo goed als vlak parcours is waar je snel op zou kunnen lopen. Maar ook een uitdaging omdat aan het einde van het parcours nog wat kleine heuveltjes zitten. Een parcours met een knipoog naar de afgelopen corona periode.
Zaterdag 17 en zondag 18 april.
Jij bepaalt zelf op welk van deze 2 dagen je gaat lopen! Na jouw finish stuur je jouw trainer een app dat je hebt gelopen. Wij zorgen er dan voor dat je jouw medaille krijgt omgehangen op een van de eerstvolgende trainingen na 18 april.

Het nieuwe parcours!

Hieronder vind je alle details van de wijzigingen in het TAC10 parcours.
Start
De start is eenvoudig te bereiken en duidelijk te zien op deze foto. Ook is het fijn om STRAVA te gebruiken waar je de TAC10 (alternatief) als segment kunt vinden. Dit is ook tof zodat je later jouw resultaat terug kunt zien. Nog geen STRAVA account? Maak deze zeker aan als je dat leuk lijkt.
Mocht je met de auto komen dan kan je deze eenvoudig parkeren op het parkeerterrein van v.v. Reigerboys zoals je op de foto kunt zien.
Finish
De finish is hier te zien op deze foto. Het kan zijn dat jouw horloge een andere afstand meet maar het is eenvoudig om hier nog even naar links door te lopen totdat jij een echte 10K hebt gelopen.
Hieronder staan alle linkjes naar het nieuwe parcours. Uiteraard wenst het hele The Athlete Club Team jou ontzettend veel succes en plezier!!
Ga terug