Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Blog
Elke hardloper heeft een doel nodig
Hardlopen is super fijn om te doen. Rustig je schoenen aantrekken en heel rustig starten om vervolgens in een lekker tempo je rondje af te maken. Heerlijk om door de regen hard te lopen of lekker met de zon op je hoofd.
Iedereen beleeft het hardlopen op zijn eigen manier. En dat maakt hardlopen ook zo fijn. Soms begin je te snel en moet je het hardlooptempo aanpassen. Maar ook dat is prima.
Beginnende hardlopers zijn vaak gemotiveerd en starten daardoor bijvoorbeeld te snel. Dit hoeft gelukkig helemaal niet. Start lekker relaxed zodat je altijd nog een goed gesprek zou kunnen blijven voeren tijdens het hardlopen.
Ervaren hardlopers weten al wat beter welke training ze kunnen of willen doen. Vaak zit er een plan achter de training om het prestatievermogen te verbeteren of weten ze precies welk tempo ze moeten lopen om met een leeg hoofd thuis te komen.
Maar bij het aantrekken van je looptenue en je hardloopschoenen heeft iedereen een doel. Ook de hardlopers die zeggen geen doel te hebben hebben.
Want het hebben van een doel is natuurlijk heel erg breed. Je hoofd leeglopen kan namelijk ook een doel zijn. Of 1 keer in de week extra beweging opzoeken, gezellig samen met andere hardlopers trainen of met behulp van een trainingsschema een persoonlijk record lopen op een bepaalde afstand.
Heb jij wel eens nagedacht over wat jouw doel is?

Laat het ons weten.

Wij zijn ontzettende benieuwd naar jouw doel(en) en hoe en of wij jou hierbij kunnen helpen.
Het is super eenvoudig om hier contact met ons over op te nemen. Je kunt hier een bericht achterlaten of ons direct een app sturen op 0655336145.
Maar het is ook mogelijk om je HIER in te schrijven voor ons Running News. Je krijgt dan elke woensdagochtend een mail met informatie over hardlopen. Je kan jezelf altijd uitschrijven!
Ons Running News zit vol met informatie om jou een betere hardloper te maken. Schrijf je HIER eenvoudig in!
Ga terug