Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een half jaar oud
Blog
Gezondheid is ons belangrijkste bezit.
Sporten doen wij vaak om onze gezondheid en fitheid te verbeteren. Gezond sporten is dan ook wat wij aan al onze atleten willen bieden.
Daarom adviseren wij al onze atleten om jaarlijks een sportmedisch onderzoek te laten verrichten. Zie het als je jaarlijkse APK keuring van jouw auto.
Omdat wij het belangrijk vinden dat jij inzicht krijgt in hoe je ervoor staat zijn wij een samenwerking aangegaan met SMC (Sportmedische Centra) Plemper met lokaties in o.a. Alkmaar (Sportcomplex De Meent-Bauerfeind), Hoorn (Dijklander Ziekenhuis) en Purmerend.
Hieronder de verschillende keuzes die jij zou kunnen maken. Wij adviseren het “Groot Sportmedisch Onderzoek met ECG controle” waarbij je jouw maximale hartslag kunt laten bepalen.
  • Groot Sportmedisch Onderzoek incl. maximale inspanningstest met ECG en bloeddrukcontrole € 214,00
  • Groot Sportmedisch Onderzoek incl. maximale inspanningstest met ECG en bloeddrukcontrole én ademgasanalyse (ter bepaling omslagpunten en hartslagzones) € 285,50
  • Maximale inspanningstest met ademgasanalyse ter bepaling omslagpunten en hartslagzones € 209,00
  • Voor blessureconsulten en inspanningstesten met ademgasanalyse bij inspanningsgerelateerde klachten bekijk snel sportkeuring.nl en maak een afspraak.
De inspanningstesten vinden in Alkmaar op de fietsergometer plaats en in Purmerend ook op de loopband (echter dan zonder ECG-controle!). Wij adviseren altijd een inspanningstest met ECG controle.
Voor leden van de Theathleteclub geldt een korting van 10% op verrichtingen vanuit de aanvullende verzekering (niet de basisverzekering!).
Maak een afspraak via sportkeuring.nl of 0900-9879 en geef aan dat je lid bent van The Athlete Club.
Ga terug