Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Blog
Hardlopen bij The Athlete Club
Vanaf 2012 is The Athlete Club actief in Heerhugowaard. Eerst door het geven van personal training en later als volwaardige hardloopgroep. Dit gebeurde lange tijd onder de naam RUN4YOU. Inmiddels is deze naam veranderd in The Athlete Club. Deze naam past namelijk veel beter bij onze ambities.

Onze hardloopgroep bestaat uit hardlopers van verschillend niveau. Dit zorgt ervoor dat elke hardloper zich thuis kan voelen bij onze hardloopgroep.

Doordat de loopsnelheden van alle atleten erg uit elkaar liggen worden onze hardlooptrainers elke training uitgedaagd om te differentiëren. Zo kan elke hardloper het gewenste trainingseffect bereiken en werken aan de individuele doelen. Elke training kan er weer een klein stapje gemaakt worden om het uiteindelijke doel te behalen. Al deze doelen liggen soms ver uit elkaar. Waar de een bezig is om zich voor te bereiden op de eerste halve marathon, wil de ander gewoon 1 keer in de week lekker trainen om het hoofd even leeg te maken.

En ook dat kan bij The Athlete Club!

Juist deze combinatie zorgt voor inspiratie en motivatie bij al onze hardlopers. Tevens is het super leuk om regelmatig hardloopevenementen met elkaar te bezoeken. Het voorbereiden op de wedstrijd, het aanmoedigen tijdens de wedstrijd en het napraten na de wedstrijd, zorgen ervoor dat dit hele leuke en gezellige hardloopevenementen worden. Belevingen die je soms nooit meer vergeet! Wij trainen in Heerhugowaard altijd op dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur en van 20:00 tot 21:00 uur. Op donderdag van 20:00 tot 21:00 uur. En zondag om de week in Bergen vanaf hotel Blooming van 09:30 uur tot +/- 10:30 uur. De dinsdag hardloop trainingen zijn vaak gericht op kracht en korte intensieve interval waarbij de donderdag trainingen meer in het teken staat van de extensieve en wat langere interval training. Tijdens elke training houdt de trainer rekening met het niveau en de belastbaarheid van alle hardlopers. Zodat iedereen de trainingsprikkel krijgt die nodig is om een stapje te kunnen zetten naar het uiteindelijke doel! Omdat wij houden van simpel is het bij ons alleen mogelijk om een strippenkaart te kopen. Met elke strippenkaart kan je 10 x meetrainen. Ons systeem houdt jouw deelname automatisch bij en als je kaart leeg is dan laten we je dat weten. Simpel as that! Train je vaak mee (2 x per week of meer) dan schrijven wij extra strippen bij, zodat je nooit meer dan 30 euro per maand kwijt bent! Handig toch?
Ga terug