Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Blog
Hoe word je beter?
Veel hardlopers streven naar het verbeteren van persoonlijke records. Iets wat in de hardloopwereld vaak voor komt. Uiteraard is dit ook een valkuil maar daar gaan we het nu niet over hebben.
We gaan het hebben over hoe je een betere hardloper zal worden.
Het worden van een betere hardloper hangt samen met vaste routines. Routines die ervoor zorgen dat jij voldoende rust pakt na een trainingsprikkel maar ook routines die ervoor zorgen dat jij de juiste voedingskeuzes maakt.

Vaste patronen

Daarbij zijn vaste patronen/routines continuïteit en consistentie de sleutel tot succes.
Wij gaan de aankomende tijd steeds meer bewegen richting onze eigen trainingsmethode. De methode die zich richt op 6 verschillende trainingslevels.
Dit doen wij om onze hardlopers richting te geven in de wirwar van verschillende trainingsmethoden.
Door een doel te stellen geef jij jezelf richting en zal je moeten kiezen voor een pad die je naar dat doel brengt. Door alle paden die er voor je liggen met veel informatie (google) zie je niet direct, het pad welke je zou moeten bewandelen, om jouw doel te behalen.

Kies

Daarom moet je kiezen en vervolgens een rotsvast vertrouwen creëren. Na het kiezen is het tijd om je patronen en routines aan te pakken zodat je op dit pad blijft. Doormiddel van consistentie en continuïteit zal je uiteindelijk daar komen waar je wil zijn.
Als je geen richting kiest en je kiest steeds een ander pad creëer je verwarring welke uiteindelijk zal leiden tot stilstand.
Wij gaan ons best doen met ons Running News om richting te geven aan al onze hardlopers.
Ga terug