Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een half jaar oud
Aankondiging
Nieuw bij The Athlete Club
Wij proberen onze trainers zoveel als mogelijk in hun kracht te zetten zodat jij de leukste en tofste trainingen krijgt. Trainingen die vol zitten met energie zodat jij na een training weer opgeladen thuiskomt.
Trainingen die jou helpen om jouw eigen doelen te behalen.
Van het leeglopen van je hoofd, mensen ontmoeten, samen trainen naar een loopevenement, tot het verbreken van jouw persoonlijke record.
Wij proberen dit voor jou te bieden op een relaxte en ongedwongen manier. Jij zit nergens aan vast en traint met ons mee wanneer jij dat wilt. Wij bieden al onze trainingen doormiddel van 1 strippenkaart waar jij zelf de controle over hebt.
Met ons meetrainen wanneer jij dat wilt, maar waar wij jou wel belonen als je veel met ons meetraint.
Maak jij je strippenkaart binnen 7 weken leeg dan krijg jij van ons 5 gratis strippen die je kunt gebruiken t/m de 7de week na aanschaf van de strippenkaart die je had leeg gemaakt. Jij wordt dan tijdelijk Super Athlete!!
Dit kan er dus voor zorgen dat je 2 of 3 weken gratis met ons mee kunt trainen. Dit systeem vervangt eigenlijk een abonnement waar je lang aan vast zit. Wij blijven ons best doen om super leuke trainingen neer te zetten, zodat jij bij ons wilt blijven trainen.
Nieuw in Schagen
Hoe tof is het dat wij nu ook in Schagen starten met hardlooptrainingen.
Elke dinsdagavond van 19:45 tot 20:45 vanaf de parkeerplaats Julianalaan in Schagen.
Hardlooptrainingen waar jij de hele week naar uit gaat kijken!
Check hier als onze trainingen en train zeker eens met ons mee!
Ga terug