Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Blog
Nieuwe online vragenlijsten.
Jouw gezondheid is jouw belangrijkste bezit.
Een bezit waar je zelf verantwoordelijk voor bent, maar er natuurlijk ook zomaar iets kan gebeuren waar je geen zeggenschap over hebt.
Door verantwoordelijkheid te pakken over jouw gezondheid kan je de kans hierop zeker verlagen.
Maar het maken van gezonde keuzes is best lastig in een wereld vol met ongezonde verleidingen. Boodschappen op de mat, eten bestellen via je smartphone, een supermarkt vol met ongezonde rotzooi, internet met zoveel informatie zodat jij door de bomen het bos niet meer ziet, socialmedia, influencers, etc.
Je moet dus sterk en weerbaar zijn om dichtbij jezelf te blijven en je niet te laten verleiden door deze ongezonde wereld waarin we leven.
Klinkt wat zwaar he, en laten we er ook maar even om lachen. Maar toch goed om af en toe even afstand te nemen en met een helikopter view naar jouw leven te kijken.
Want lukt het jou om altijd de juiste keuzes te maken om jouw gezondheid te bevorderen?
Het voelt soms als een last om jezelf staande te houden in een wereld vol met verleidingen.
En die last van deze verleidingen kan je alleen dragen als je sterk en weerbaar bent. Het is dus belangrijk om je belastbaarheid te verhogen.
En daar kunnen wij jou mee helpen. Want dat is wat wij met onze trainingen proberen te doen. Continuïteit creëren in jouw trainingen zodat jij sterker en belastbaarder gaat worden.
Oefenen, herhalen, bewegen, trainen, rusten. Sterker worden! Want hoe sterker jij bent hoe meer lasten jij kan dragen.
Dus door deze “lasten” regelmatig zelf op te zoeken door training, voelt alles daarnaast eenvoudiger en makkelijker. En dat komt omdat jij sterker en belastbaarder bent.
Kiezen om zelf boodschappen te halen en de zware tassen naar huis te tillen. Geen appje sturen maar bij elkaar op de koffie, niet die kant en klare pizza maar zelf die maaltijd maken met voldoende groente. Nee zeggen tegen die grote M en lachend voorbijrijden.
Wel verstandig
De verantwoordelijkheid die jij hebt om deze lasten op te zoeken zodat jij sterker zal worden moeten we natuurlijk wel verstandig aanpakken.
Daarom hebben wij in jouw online omgeving 2 vragenlijsten klaar staan! Deze kunnen jou helpen bij het maken van trainingskeuzes.
Is het slim om na jouw vorige training alweer te gaan trainen, of kan je beter nog even een dag wachten en kiezen voor een wandeling. (Hersteltoets)
Of heb je lichamelijke klachten waardoor het verstandig is om eerst even met een arts te overleggen of trainen slim is om nu te doen. (PAR-Q)
Vragenlijsten die jou even in de spiegel laten kijken zodat je zelf de verantwoordelijkheid kunt pakken. Ga ik trainen? Of eerst even overleggen met een deskundige arts!
Wij adviseren dan ook om deze vragenlijsten met enige regelmaat te doorlopen. Zet het bijvoorbeeld even in je agenda en plan het even in.
Goed om te weten dat de informatie die jij deelt in deze vragenlijsten niet worden opgeslagen. De informatie zal na het invullen weer worden gereset.
Heb jij vragen over een van deze vragenlijsten neem dan zeker even contact op met jouw trainer.
Zien wij jou snel weer op de training? Samen sterker worden!
Lijst met verwijzingen
Ga terug