Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Aankondiging
POP-UP trainingen
Speciaal voor onze atleten bieden we vanaf nu met enige regelmaat POP-UP trainingen aan.
De POP-UP trainingen zijn altijd zeer rustige duurlopen met een blok kracht als afsluiting. De trainingen zijn geschikt voor iedereen. Het duurloop tempo wordt altijd aangepast aan de atleten die tijdens deze training aanwezig zijn. Waarbij er wordt uitgegaan van het rustigste tempo.
POP-UP trainingen kunnen overal en op elk tijdstip worden georganiseerd. De aankondiging van de POP-UP trainingen zal altijd via onze WhatsApp groep zijn. De trainingen zijn exclusief voor leden van The Athlete Club. Het is vooralsnog niet mogelijk om tijdens deze trainingen een introducee mee te nemen. Tevens zullen deze trainingen ook nooit terug te vinden zijn op onze website.
Het zijn de “BEST KEPT SECRET” trainingen van The Athlete Club
Het moeten trainingen worden waar je altijd bij had willen zijn! Oftewel niet te missen trainingen.
Het idee is ontstaan door de behoefte van een aantal atleten om meerdere trainingstijden aan te bieden. Tevens hebben een aantal atleten aangegeven het fijn te vinden om met regelmaat wat meer kracht oefeningen in de trainingen terug te laten komen.
Onze POP-UP trainingen zijn daar zeer geschikt voor. Dit mede omdat er uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het trainingseffect van een duurloop kan worden vergroot door af te sluiten met een blok kracht.
Ga terug