Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Blog
Running Team Training
Onze Running Team trainingen zijn geschikt voor al onze leden. Iedereen kan aansluiten tijdens deze trainingen. Daarin verschillen de trainingen van het Running Team niet met onze andere reguliere hardlooptrainingen.
Toch is het mogelijk om tijdens deze Running Team trainingen net wat specifieker te trainen. Zeker in combinatie met een persoonlijk trainingsschema welke je hier kunt kopen in onze shop.
De trainingen zullen meer gericht zijn op een x aantal 400tjes, 600tjes, 800tjes etc. in combinatie met een aangegeven snelheid/tijd. Afhankelijk van de trainingsperiode.
Ook bieden wij deze toffe trainingen aan in het bos vanaf hotel Blooming in Bergen.
De Running Team trainingen zijn bedoeld voor alle hardlopers die hun prestatievermogen willen verbeteren, een gezamenlijk doel hebben, zoals bijvoorbeeld het lopen van de Dam tot Damloop of een persoonlijk record willen gaan lopen op een bepaalde afstand/wedstrijd. Maar ook voor al onze overige leden die gewoon lekker willen trainen.
De trainingen starten met een gezamenlijke Warming-Up waarna we overgaan tot een blok loopscholing.
Vervolgens zal de kern van de training bestaan uit een x aantal 400tjes, 600tje, etc. Voor de hardlopers die een persoonlijk trainingsschema hebben gekocht in onze shop zal er gewerkt worden met specifieke trainingssnelheden en tijden. Voor de overige hardlopers zal er gewerkt worden met je huidige 5K en 10K tijd net zoals bij de reguliere hardlooptrainingen.
Elke training sluiten we af met een gezamenlijke Cooling-Down.
Mocht je vragen hebben over deze trainingen neem dan eenvoudig contact met ons door een app te sturen of te bellen naar 0655336145.
Ga terug