Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Aankondiging
Start met Hardlopen!
Op zondagavond 30 augustus om 19:00 uur starten wij met een beginnerscursus "Start met Hardlopen". De beginnerscursus is voor iedereen die graag zou willen beginnen met hardlopen. Maar ook voor iedereen die al eens is begonnen met hardlopen maar tegen een blessure of motivatie problemen aan is gelopen.
Wij gaan er alles aan doen om jou te helpen en ervoor te zorgen dat je na deze cursus 5 kilometer achter elkaar kunt hardlopen.
Wij geloven namelijk dat, in principe, iedereen kan hardlopen en daar gaan wij jou bij helpen. Wij zorgen voor leuke motiverende en relaxte trainingen. Wij laten je de weg zien en begeleiden je 10 weken lang 24/7 .
Je krijgt van ons een trainingsschema van 10 weken. 6 live trainingen onder begeleiding van een door de atletiekunie gecertificeerde hardlooptrainer. De mogelijkheid om 24/7 contact met ons op te nemen via, telefoon, whatsapp of videobellen. Na het volbrengen van deze cursus 2 extra trainingen bij onze eigen hardloopgroep. Maar ook al onze energie die jou gaat helpen om jouw doel te behalen!
Wat zou het tof zijn om jou op 30 augustus te zien tijdens de eerste training!
Inschrijven is super eenvoudig. Maak een "Nieuw Account" aan doorloop het proces. Log in en koop de cursus in onze webshop. Wij zien jouw aankoop dan binnenkomen en voegen je direct toe aan de "Start met Hardlopen" appgroep.
Lijst met verwijzingen
Ga terug