Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Blog
STRAVA ART
Bij The Athlete Club maken wij gebruik van STRAVA. Hier kunnen wij elkaar volgen en elkaar motiveren. Soms ben je al die volgers zat en kan je eenvoudig je account op prive zetten, maar wel je eigen trainingen blijven loggen. Een fijne app van de vele app’s die er zijn.
Wist je dat wij op STRAVA onze eigen club hebben aangemaakt. Zo is het eenvoudig om alleen je club genoten te volgen. De club op STRAVA is alleen toegankelijk voor onze clubleden.
Als je nog geen lid bent dan kan je ons een verzoek sturen en wij voegen je dan snel toe. Zo kan je ook jouw positie zien binnen onze club op onze 5K en 1K wedstrijd.

GPS ART

Ook zijn wij wel benieuwd naar jullie gps-teken kunsten. Je kunt namelijk doormiddel van gps een tekening maken door een bepaalde route te lopen. Zo hebben wij tijdens de training wel een geprobeerd om een hond te tekenen. Ik geloof niet dat dat toen een hele mooie hond was geworden. Maar als je maar lang genoeg naar deze gps-tekening keek dan zag je er zeker kunst in.
Nu willen wij jullie graag uitdagen om een gps-tekening te maken. Je kunt deze tekening vervolgens op een Insta delen en onze club erin taggen.

HOE DAN?

Allereerst is het goed om eens een kijkje te nemen op Strav.art Hier kan je allerlei ideeën op doen en ook een goed beeld krijgen wat tekenen met gps nu echt is.
Voordat je gaat hardlopen is het slim om jouw kunstwerk eerst te tekenen. Dit kan je eenvoudig doen op bijvoorbeeld afstandmeten.nl afstandmeten.nl of plotaroute.com of gewoon op een fysieke landkaart. Als je die niet hebt print dan de kaart van bijvoorbeeld Heerhugowaard uit en ga helemaal los!
Als je jouw creatie hebt getekend dan kan je de route direct gaan lopen, als geheugen steun kan je de route ook eerste even uitprinten.
Wij zijn onwijs benieuwd naar jouw creaties en hopen deze dan ook snel te mogen zien op STRAVA, Insta, Facebook of gewoon in onze TALK groepsapp! Gebruik #stravaart en #athlart om routes van jouw hardloopmaatjes te vinden.
Ga terug