Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Monique de Vries
Artikel een jaar oud
Blog
Bewegen maakt blij
Het regent, je kijkt naar buiten en denkt….. bah, zo geen zin.
Waar is het misgegaan bij die gedachte?
Kinderen vinden spelen in de regen geweldig, regenjas en laarzen aan en gaan. Huppelen, springen, lachen en dansen. Het maakt ze blij.
Wij laten met regelmaat ons humeur bepalen door het weer, maar waarom? Niet alleen ons humeur, maar dus ook ons trainingsmoment. Je vaste ochtend/avond dat jij in beweging zou komen. Je bedenkt een excuus en voor even voelt dat best goed, maar daarna voelt het als een verloren moment.
Wanneer ga je dan trainen?
De weken vliegen aan ons voorbij, we hebben het druk of ervaren druk. Des te belangrijker is het om aan jezelf te denken, jouw moment van ontspannen. Ontspannen door inspannen, zodat je even nergens anders aan kunt denken.
Misschien zat je vroeger in een voetbal- of handbalteam. Je maakte onderdeel uit van dat team. Natuurlijk ging je trainen, samen wilde je beter worden en voor die overwinning gaan. Slecht weer of niet, je stond op dat veld. Dat gevoel willen wij jou ook weer laten ervaren. Niet het gevoel dat je moet, maar het gevoel dat je niet gemist kan worden in het team. Je bent er, altijd, op jouw geplande moment van de week. Niet voor ons (of bij ons), maar voor jezelf.
Het regent, je komt thuis na een training. Je stapt onder de warme douche, drinkt daarna een kop thee, je kijkt naar buiten en denkt….dat voelt goed, ik ben gewoon geweest!
Samen is alles leuker.
Ga terug