Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Aankondiging
BRING a FRIEND WEEK
Wij willen er zijn voor jou en jouw vrienden. Omdat samen nu eenmaal veel leuker is dan alleen. Wekelijks organiseren wij trainingen die ervoor zorgen dat wij elkaar kunnen ontmoeten. Zodat wij samen kunnen werken aan het vergroten van het prestatievermogen, ons hoofd even leeg kunnen maken, een gezellig praatje kunnen maken of samen trainen voor dat leuke hardloopevenement.
Daarom organiseren wij van 25 t/m 31 oktober een BRING a FRIEND WEEK. In deze week is het voor jou als actieve strippenkaarthouder van The Athlete Club mogelijk om samen met een vriend gratis mee te trainen.
Wij vinden het enorm belangrijk dat jij jouw vrienden vaak spreekt waarbij wij weten dat dit soms best lastig kan zijn omdat iedereen nu eenmaal druk is.
Maar hoe tof kan het zijn als je elkaar wekelijks even ziet en spreekt tijdens een training. Even bijpraten, elkaar motiveren of misschien zelfs uitdagen.
Sporten maakt vriendschappen nog hechter!
Tijdens de BRING a FRIEND WEEK houden de trainers uiteraard rekening met het trainingsniveau van jouw vriend. Op die manier kunnen al jouw vrienden mee en kan het nooit een excuus zijn dat ze het niveau niet aan kunnen.
Opgeven voor de BRING a FRIEND WEEK kan eenvoudig door dit even aan je trainer te laten weten via WhatsApp. Dit kan zelfs tot vlak voor de training.
Nu al zin om jouw vrienden te mogen ontmoeten tijdens een van onze trainingen.
Ga terug