Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Aankondiging
Hardlopen in Alkmaar
Vanaf maandag 11 oktober kunnen hardlopers uit Alkmaar en omgeving elke maandag een hardlooptraining volgen vanaf De Mare.
Onze trainer Frans Remmers zal namelijk elke maandag om 20:00 uur een hardlooptraining verzorgen vanaf de gratis parkeerplaats bij De Mare. De groep zal daar starten vanaf het laadstation. Check hier de exacte locatie!
Wij vinden het zo ontzettend tof dat je ons nu ook in Alkmaar kunt vinden. Het leuke van het starten van een nieuwe locatie is dat we het plezier van hardlopen met nog meer hardlopers mogen delen.
En hoe tof is het dat onze hardlopers-community van trainers en atleten blijft groeien. Want inmiddels kan je ons al vinden in Schagen, Bergen, Langedijk, Heerhugowaard, Schoorl en nu dus ook in Alkmaar!
Al onze trainingen zijn gericht op hardlopers waarbij we zelfs met onze Walking & More trainingen bij de basis beginnen. Wandelen in combinatie met krachttraining zodat je jouw lichaam kunt voorbereiden op kleine stukjes hardlopen om vervolgens aan te sluiten bij de Hardloop trainingen op onze verschillende locaties.
Merk je dat je wat kracht te kort komt dan kan je eenvoudig aansluiten bij onze Running & More trainingen. Dit zijn trainingen waarbij we specifieke krachttraining aanbieden om van jou een betere hardloper te maken.
En wil je dan nog meer? Zelfs dat kan bij The Athlete Club want daarvoor hebben wij ons eigen Running Team waar atleten trainen die alles uit de trainingen willen halen en elke training weer werken aan het vergroten van hun prestatievermogen met als doel het verbeteren van hun persoonlijke record.
En elke week sluiten wij af met Duurloop Zondag om samen de afgelopen week met elkaar te bespreken.
Wij zijn zo ongelooflijk trots op onze trainers en onze atleten.
Samen trainen & elkaar motiveren. Iedereen op zijn eigen niveau!
Ga terug