Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Blog
Hardlopen in Heerhugowaard & Bergen
The Athlete Club is een hardloopgroep in Heerhugowaard waar je hardlooptrainingen kunt volgen op dinsdag (19:00-20:00 – 20:00-21:00) en donderdagavond (20:00-21:00). Alle actuele trainingen en locaties kan je eenvoudig vinden onder “locatie en kalender” boven in de menubalk van onze website. Naast hardlooptrainingen in Heerhugowaard zijn wij ook te vinden op zondagochtend in Bergen. De hardloopgroep vertrekt om 09:30 uur vanaf de opgang van de receptie van Hotel Blooming te Bergen (duinweg 5, vrij parkeren op het terrein van het hotel). Naast hardlopen in onze hardloopgroep is het ook mogelijk om mee te trainen met onze Wandel Bootcamp trainingen op dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Train mee met onze hardloopgroep of wandel bootcamp door een strippenkaart te kopen via onze website (digitale strippenkaart). Deze strippenkaart kost 57,- euro voor 10 strippen. De strippenkaart is 4 maanden geldig. Lukt het jou om de strippenkaart binnen 2 maanden op te maken dan train je de rest van deze 2 maanden gratis mee. Zo ben je nooit meer geld kwijt dan 29 euro per maand. Dit is te vergelijken met een abonnement.
Uiteraard is het ook mogelijk om een hardlooptraining of wandel bootcamp gratis en vrijblijvend te ervaren. Sluit een keer aan wanneer dat jou voegt!
Zo wordt hardlopen in een hardloopgroep in Heerhugowaard erg laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De enige voorwaarden die deze hardloopgroep heeft is dat je 5 kilometer achter elkaar kunt hardlopen. Is dat nog een stap te ver, train dan zeker een keer mee met de wandel bootcamp groep om zo je belastbaarheid te vergroten. Alle trainingen van de hardloopgroep The Athlete Club in Heerhugowaard zijn gericht op het verbeteren van je algehele prestatievermogen. Dit proberen wij te bereiken door te werken aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid en hardlooptechniek. Ook zijn wij bezig om onze eigen trainingsmethode verder te ontwikkelen. De TAC-trainingsmethode is gericht op plezier, eenvoud en het verbeteren van je prestatievermogen. Door gebruik te maken van 6 verschillende trainingslevels bieden wij een toegankelijke en begrijpelijke manier van trainen.
Ga terug