Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Monique de Vries
Artikel een half jaar oud
Aankondiging
Start to Run & Bootcamp
Start-to-run & Bootcamp
Rustig opbouwen is belangrijk, maar hoe doe je dat eigenlijk? Soms gaat het zo lekker…..en daar is ook meteen het gevaar. Je doet te veel omdat het zo lekker gaat. Na een tijdje komen dan toch de blessures en gaat het plezier van het lopen af. Zo ontzettend zonde, want het kan zo fijn zijn voor je lichaam maar ook voor je geest. Daarom bieden wij deze nieuwe cursus aan, want naast het rustig opbouwen van het hardlopen is het ook belangrijk “krachttraining” toe te voegen op een verantwoorde manier.
Data:
Oktober: 3 – 10 – 17 – 24 – 31
November: 7 – 14 – 21 – 28
December: 2
Tijd:
De trainingen vinden plaats van 19.00 uur tot 20.00 uur. Behalve de afsluitende 5K op zaterdag 2 december. Deze 5K start om 10:00 uur
Tijd:
De trainingen vinden plaats van 19.00 uur tot 20.00 uur.
Locatie:
Regius College – Emmalaan (bij de trap)
Trainingen
Je traint elke dinsdag met de groep en nog 2 keer per week voor jezelf via een schema. Het schema brengt jou in 10 weken van de 0 naar de 5 km.
App-groep:
Er komt een start-to-run & bootcamp appgroep. Daarin plaatsen wij per week het schema, maar deze app mag ook gebruikt worden om ervaringen te delen en advies te vragen.
Kosten:
€75,- voor 10 weken. Je maakt een account aan op www.athl.nl. Activeer jouw account via het linkje in de mail. Daarna is het mogelijk de start-to-run & bootcamp ticket te kopen.
Kleding & Schoenen:
Kleding is belangrijk, maar goede schoenen nog belangrijker. Een goede start is het halve werk. Wij werken samen met Bart Langedijk van sport2000 in Den Helder. Bart maakt een loopanalyse en adviseert de schoenen die voor jou het meest geschikt zijn. Scoor die nieuwe schoenen met 10% korting en maak een vliegende start (to-run).
Trainer:
De trainingen worden gegeven door Monique de Vries.
Ga terug