Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Blog
Trainen in levels
In de wereld van trainers zijn honderden trainingsmethodes toepasbaar om atleten beter te maken. Al deze trainingsmethode gaan uit van een aantal trainingsprincipes. Trainingsprincipes zoals “de wet van de verminderde meer opbrengst” oftewel je moet steeds meer trainen voor een steeds kleiner wordende prestatieverbetering. Of “Hard and Easy” een pittige training wordt altijd afgewisseld door een rustigere training. Internet staat vol met methodes waardoor het vaak lastig is om een keuze te maken. Want werkt het nu wel of juist niet en kan ik niet beter een andere methode gebruiken om nog beter te worden.

De TAC-trainingsmethode.

In de afgelopen jaren hebben wij gekeken naar veel trainingsmethodes en hebben wij aan de hand van deze resultaten onze eigen TAC-trainingsmethode ontwikkeld. Gebruik makend van wetenschappelijk onderzoek en de verschillende trainingsprincipes is de TAC-trainingsmethode continue in ontwikkeling. Waarbij wij altijd gericht zijn op het verbeteren van het prestatievermogen bij atleten die dit ook als doel hebben.

Trainingslevels.

Een van de vaste bakens van onze TAC-trainingsmethode zijn onze trainingslevels. Deze trainingslevels geven de mate van inspanning aan in hartslag of gevoelswaarde. Startend in Level 1 en oplopend naar Level 6. Elk level is vervolgens weer verdeeld over verschillende percentages van de trainingsomvang. Oftewel elk level kent zijn eigen trainingstijd afhankelijk van de trainingsomvang van de atleet.

Alles met als doel om hardlopers beter en sneller te maken. Door de TAC-trainingsmethode toe te passen zijn persoonlijke records onvermijdelijk ;)

Om een goed beeld te krijgen van onze TAC-trainingsmethode surf je eenvoudig naar onze “locatie en kalender” pagina. Daar zie je bij elke training de hartslagicoontjes. Door op deze icoontjes te klikken krijg je direct een overzicht van onze 6 trainingslevels.
Mocht je hier vragen over hebben stel deze gerust via WhatsApp 06 55 336 145.
Ga terug