Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
4
Blog
Wandel bootcamp bij The Athlete Club
Sinds januari 2017 is het bij The Athlete Club ook mogelijk om deel te nemen aan onze wandel bootcamp trainingen.

Deze trainingen zijn erop gericht om vanaf de basis te werken aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en beweeglijkheid.

De trainingen starten elke dinsdagavond om 19:30 uur vanaf parkeerplaats aan de Middenweg 30a te Heerhugowaard. Soms is de drempel om te starten met hardlopen hoog of wil je iets anders dan hardlopen. Wandel Bootcamp is dan super geschikt! Met wandel bootcamp verbeter je het uithoudingvermogen, wordt je sterker door de krachtoefeningen en dat merk je! De wandel bootcamp groep is daarnaast ook super geschikt voor hardlopers die een blessure hebben en de belasting van het hardlopen even moeten vermijden. Door deel te nemen aan onze Wandel Bootcamp trainingen blijf je werken aan je kracht en uithoudingsvermogen maar geef je je lichaam toch wat meer rust waardoor je sneller kan herstellen.

Dus of je nu vanaf de basis wil starten of al veel ervaring hebt met verschillende sporten. Wandel Bootcamp is de ideale manier om op een rustige manier te starten!

Het is altijd mogelijk om een keer vrijblijvend mee te trainen. Zo kan je zelf ervaren hoe leuk onze Wandel Bootcamp trainingen zijn! Mocht je daarna vaker met onze Wandel Bootcamp trainingen mee willen trainen dan kan dat eenvoudig door een strippenkaart te kopen. Deze strippenkaarten kosten 57,- euro en zijn 4 maanden geldig. Maak op onze website www.TheAthleteClub.nl eenvoudig een nieuw account aan, volg de aanwijzingen, log in en maak gebruik van onze shop. Jouw strippenkaart wordt dan direct geactiveerd in jouw eigen digitale omgeving. De Wandel Bootcamp trainingen worden verzorgt door onze Wandel Bootcamp trainster Manon Wolfkamp. Naast Wandel Bootcamp heeft Manon ook haar eigen sportmassage praktijk “Masseren met Zorg” in Heerhugowaard. Lijkt het je leuk om een keer gratis en vrijblijvend mee te trainen check dan snel onze locatie en kalender pagina. Zo zie je direct waar en wanneer wij trainen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je deze ook eenvoudig en snel stellen via WhatsApp, Voeg 06 55 336 145 The Athlete Club direct toe aan je contactpersonen.

Leuk als je snel een keer mee komt trainen!

Ga terug