Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Chantal van de Wal
Trainster > SLOW Running, Walking & Running Bootcamp
Mensen laten bewegen en motiveren loopt als een rode draad door het leven van Chantal. Als fysio-manueeltherapeute, leefstijlcoach en voormalig gymdocente ziet zij het als een bijzondere en mooie uitdaging om (groepen mensen) te leren hoe fijn bewegen kan zijn, in welke vorm dan ook.
Ze is er van overtuigt dat bewegen (naast gezonde voeding) niet alleen je lichaam fit, sterk en gezond maakt maar je ook helpt beter om te gaan met pijn, stress en angsten en een betere nachtrust.
Walking and More heeft veel facetten van bewegen in zich. Een uur lekker intensief wandelen, aangevuld met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam en daarbij frisse buitenlucht inademen, zorgen voor de juiste combinatie van plezierig en ontspannen werken aan je conditie -en krachtopbouw.
Running and More training is een perfecte manier om jouw lichaam sterker te maken en zo jouw algehele prestatievermogen te vergroten.
Neem ook zeker eens een kijkje op de website van Chantal, hier vind je ook individuele trajecten die jou helpen om jouw belastbaarheid te vergroten. GLOEDT.nl
Ga terug