Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Monique de Vries
Artikel een jaar oud
Evenementen
Doorlopende Start-to-Run cursus.
Schagen – Waarom wachten tot januari als starten op ieder moment mogelijk is? Je hoort het vaak; “ik start maandag” of “vanaf januari ga ik echt beginnen”. Iets met goede voornemens, maar waarom zouden we daarmee wachten? Het is belangrijk om voldoende buiten te zijn en te bewegen. Daarom starten wij met een doorlopende start-to-run cursus. Dit nieuwe concept gaat vanaf 6 december van start. Samen trainen, samen genieten. Elkaar motiveren en de stap naar de training elke keer weer makkelijker maken.
Doorlopende start-to-run
De dagen zijn korter, de temperatuur lager en je motivatie misschien wel wat minder? Terwijl bewegen veel doet voor lichaam en geest en je immuunsysteem sterker maakt. Juist daarom starten wij op 6 december met ons nieuwe concept. Een doorlopende start-to-run cursus! Drie trainingen per week, waarvan 1 training op dinsdag om 19.30 uur met onze hardloopgroep en 2 trainingen die je zelf, of met jouw trainingsmaatje uitvoert via ons beginnersschema. Tijdens het traject van 10 weken is het mogelijk om eenvoudig via Whatsapp contact met onze trainers te maken voor eventuele vragen of advies rondom jouw start-to-run traject. Een periode van 10 weken trainen om na die periode +/- 5 kilometer achter elkaar te kunnen hardlopen. Via een strippenkaart van €57,- doe jij al mee aan deze start-to-run. De trainingen worden gegeven door Dick de Vries, gediplomeerd trainer en ervaringsdeskundige. Ga jij 6 december meteen van start? Dan heb je zelfs nog de mogelijkheid om bij ons clubevent van 18 december aanwezig te zijn.
Hardlopen, Running Bootcamp en Walking Bootcamp
Wekelijks geven wij trainingen in Schagen, Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar en Bergen. Daarnaast geven wij clinics voor bedrijven/scholen/ verenigingen en organiseren wij unieke evenementen voor onze leden. Bij ons doe je altijd mee op je eigen niveau om blessures te voorkomen en plezier te behouden in het hardlopen/wandelen. Elke dag van de week is trainen mogelijk. Heerlijk in de buitenlucht. 3 ochtenden en 4 avonden geven wij trainingen in Schagen. Walking- en Running bootcamp blijken in de praktijk vaak gecombineerd te worden. Rennen wanneer je daar aan toe bent en wandelen indien dat je beter past. Moet jij door een blessure even een stapje terug doen? In beweging blijven is altijd beter dan niets doen en aanpast trainen is bij ons altijd mogelijk. Wij willen iedereen laten ervaren wat de voordelen zijn van een fit en sterk lichaam om zo ook mentaal sterk(er) te zijn.
Informatie
Hebben wij jou ook enthousiast gemaakt om niet langer te wachten en gewoon van start te kunnen? Ga dan naar www.athl.nl voor meer informatie of neem contact op met Monique de Vries via monique@theathleteclub.nl of via Whatsapp: 06-22295518.
Lijst met verwijzingen
Ga terug