Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Blog
30 dagen plank Challenge!!
Wanneer je denkt dat een minuut heel snel voorbij gaat, dan heb je duidelijk nog nooit geplankt!!
Naast sterke beenspieren is het voor jou als hardloper van belang een krachtige “core-stability” (romp-stabiliteit) te hebben. Zo kunnen actie -en reactiekrachten van de bovenzijde van je lichaam overgebracht worden naar je benen en andersom en verbeteren je hardloopprestaties en kan het blessures voorkomen zoals lage rugklachten of hamstringsblessures.
Een goede rompstabiliteit kan je simpel trainen door oefeningen te doen waarbij je de onderrug en buikspieren laat samenwerken in een vaste positie. Dit kan behoorlijk saai zijn wanneer hardlopen je passie is maar ……………………… we gaan samen de uitdaging aan!
Wil je meedoen? Doe dan het volgende:

Download de plank Challenge van de site, print het schema uit en hang het op. Vink elke dag de sessie af nadat je deze gedaan hebt!

Op 2 februari starten we met planken volgens het schema!!!

In onze “The Athlete Club TALK” appgroep gaan wij deze uitdaging met elkaar delen.
Regelmatig zullen wij de vordering van de challenge navragen en is het leuk om elkaar uit te dagen via deze appgroep en potentiele afhakers er weer bij te trekken.
Twijfel je aan de juiste uitvoering van het planken of krijg je ergens pijn tijdens of na het planken, overleg dan even met ons!
Succes (of sterkte)!
Michel en Chantal
Ga terug