Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Aankondiging
Aanpassing Algemene Voorwaarden.
Graag brengen wij jou op de hoogte van aanpassingen in onze Algemene Voorwaarden.
Deze verandering in de Algemene Voorwaarden gaan jullie in principe niet echt merken aangezien wij al enige tijd geleden de strippenkaarten hebben aangepast. En elke Tacleet inmiddels in het bezit is van een strippenkaart in de nieuwe vorm.
Wat is er veranderd
De strippenkaart was 16 weken geldig en de trainer had de mogelijkheid om deze op pauze te zetten bij blessures, zwangerschap of wanneer een Tacleet om welke reden dan ook een langere periode niet de mogelijkheid had om op de training aanwezig te zijn.
Door dit systeem hebben wij veel handmatige administratieve handelingen moeten verrichten tijdens de lockdowns om alle strippenkaarten te verlengen zodat de strippenkaarten hun geldigheid niet verloren.
Mede hierdoor hebben wij onze strippenkaart gewijzigd naar een strippenkaart en jaar abonnement in 1. De strippenkaart kan dus niet meer op pauze worden gezet maar is wel een jaar geldig zodat jij gewoon een jaar lid blijft en gebruik kunt maken van The Athlete Club community.
De geldigheid van de strippenkaart is gewijzigd van 16 weken naar 52 weken. Dit zorgt ervoor dat een strippenkaart nu een jaar geldig is. En jij als Tacleet, in het bezit van een strippenkaart, 1 jaar lang lid bent van onze club & community voor 57,- euro per jaar.
Dit zorgt er ook voor dat hardlopers die af en toe eens mee willen trainen of hardlopers die ook al lid zijn van een atletiekvereniging ook een jaar lang lid kunnen zijn van onze club en gebruik kunnen maken van onze The Athlete Club community.
Uiteraard blijven wij onze leden uitdagen om vaak te komen trainen. Zo kan jij nog steeds gebruik maken van 5 gratis extra strippen als het jou lukt om jouw strippenkaart binnen 7 weken leeg te maken. De 5 gratis extra strippen zijn geldig binnen 7 weken vanaf de aanschaf datum van de strippenkaart.
The Athlete Club community.
Zoals jullie kunnen zien op onze website groeien wij langzaam naar 300 actieve Tactleten. The Athlete Club begint dus al aardig een echte community te worden. Daar zijn wij erg trots op en jou enorm dankbaar voor.
De community willen wij graag exclusief voor onze leden houden. Daarom hebben wij ook een aantal voorwaarden opgenomen mbt The Athlete Club community. Deze kan je hieronder lezen of rechtstreeks HIER in onze Algemene Voorwaarden.
De komende periode zullen de trainers dan ook de appgroepen nalopen en bekijken of er leden tussen staan die al enige tijd geen strippenkaart meer hebben. Mocht dat zo zijn dan nemen wij uiteraard even contact met je op.
Wil je toch graag lid blijven en gebruik kunnen maken van The Athlete Club community maar weet je dat je bijna nooit kunt komen trainen dan kan je nu dus eenvoudig lid blijven met een strippenkaart voor 57,- euro per jaar.
Zo blijf jij heel makkelijk lid van een groeiende community van hardlopers en kan jij gebruik maken van alle voordelen die onze community kan bieden.
The Athlete Club waar Tactleten elkaar ontmoeten.
Lees hieronder direct de wijzigingen in onze Algemene Voorwaarden.
3. STRIPPENKAARTEN
 • Een Strippenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 • Een strippenkaart verliest zijn geldigheid na 52 weken en kan ten allen tijden worden gebruikt om trainingen bij te wonen. Het aantal trainingen die een consument kan bijwonen ligt per strippenkaart op tien (10). Na het bijwonen van een training wordt er door de hardlooptrainer een (1) strip afgeschreven. Na afloop van de training werkt de trainer de strippenkaart bij waar de consument middels een email bericht van op de hoogte wordt gebracht.
 • De consument wordt maandelijks geïnformeerd over het tegoed op de strippenkaart.
 • Een strippenkaart kan niet worden gepauzeerd.
 • Na 52 weken verliest een strippenkaart zijn geldigheid en kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de overgebleven strippen.
4. The Athlete Club Community
 • Onder The Athlete Club community verstaan wij onze appgroepen, The Athlete Club TALK appgroep, The Athlete Club op STRAVA. Het contact buiten de trainingen om met onze trainers. Door The Athlete Club georganiseerde evenementen. De trainingsschema’s onder downloads in de eigen omgeving van de Tacleet en alle andere door The Athlete Club bedachte projecten en/of diensten.
 • Leden van The Athlete Club community noemen wij Tactleten.
 • The Athlete Club community is beschikbaar voor alle Tacleten met een geldige strippenkaart.
 • Een strippenkaart is 1 jaar geldig en geeft een Tacleet recht op 10 trainingen en dient tevens als het lidmaatschap van onze The Athlete Club community.
 • Wanneer een Tacleet geen geldige strippenkaart meer heeft brengen wij de Tacleet hiervan op de hoogte middels email, app of telefonisch.
 • Wanneer de strippenkaart van een Tacleet is verlopen en de Tacleet een langere periode niet in het bezit is geweest van een strippenkaart, behouden wij ons het recht om de Tacleet uit de appgroepen te verwijderen alsmede uit onze club op STRAVA.
 • The Athlete Club community is exclusief voor Tacleten in het bezit van een geldige strippenkaart.
Ga terug