Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Frans Remmers
Artikel een half jaar oud
Aankondiging
Alkmaar goes Geestmerambacht
Afgelopen winter zijn wij gestart met hardlopen in Alkmaar. Samen met onze trainer Frans Remmers willen wij deze trainingen vanaf 28 maart (zomertijd) gaan organiseren op het Geestmerambacht.
En hoe tof is dat
Elke maandag trainen in een perfect trainingsgebied met ontzettend veel trainingsmogelijkheden. Tijdens deze trainingen werken wij aan de looptechniek, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid.
Hardlopen is een technische sport waarbij het mogelijk is om jouw hardlooptechniek te verbeteren waardoor je efficiënter kunt gaan hardlopen en je de kans op blessures verkleint. Tijdens onze hardlooptrainingen komen alle facetten van het hardlopen aan bod en proberen wij jou te ondersteunen bij het behalen van jouw leefstijl of hardloopdoelen.
Lid worden van The Athlete Club kan super eenvoudig doormiddel van onze strippenkaart. Een strippenkaart van 10 trainingen kost 57,- euro en is 1 jaar geldig. Zo heb jij alle tijd om je strippen te gebruiken.
Je traint met ons mee wanneer jij dat wilt!
En dat kan vanaf maandag 28 maart nu ook op het Geestmerambacht.
De trainingen starten om 19:30 uur vanaf de parkeerplaats aan de zuidzijde. (Lovers & Hunters).
Kom jij met ons meetrainen?
Neem eenvoudig contact op met Michel de Vries, 0655336145 als je wilt meetrainen of kom gewoon langs vanaf 28 maart om 19:30 uur op het Geestmerambacht. Dan zien we je daar, je bent namelijk altijd welkom op onze trainingen!
Check al onze trainingen hier via onderstaande link!
Ga terug