Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Aankondiging
Corona maatregelen 15 dec.
De nieuwe corona maatregelen zijn bekend. Deze lijken vooralsnog geen mogelijkheden te bieden voor onze trainingen. Deze leggen wij hieronder graag aan jullie uit.
Wij voelen ons verantwoordelijk om de verspreiding van het coronavirus niet verder op te laten lopen. Maar wij voelen ons ook verantwoordelijk om trainingen aan te kunnen blijven bieden om zo jouw fitheid te behouden of te vergroten. En vergeten ook niet dat juist de verbindingen tussen mensen enorm belangrijk is.
Helaas lijkt het dit keer niet mogelijk om hier fysieke gezamenlijke trainingen voor aan te bieden in duo's. Maar wij komen de aankomende periode wel met veel mogelijkheden om het trainen voor jou leuk te maken. Want het behouden van continuïteit is een must!!
Niet juist nu! Maar altijd!!
Ons antwoord op het coronavirus is: Continuïteit in bewegen om fit te blijven en het blijven verbinden van onze leden. Zo zorgen wij samen voor een sterker immuunsysteem!
Wij blijven mogelijkheden bieden om trainingen op te pakken. Dit gaan wij doen via onze website en appgroepen.
Stuur Michel een app als je toegevoegd wilt worden aan de The Athlete Club TALK appgroep Juist nu is het leuk en goed om contact met elkaar te blijven houden en trainingen met elkaar te delen.
Nog geen STRAVA? Maak eenvoudig een account aan en meld je aan bij onze CLUB op STRAVA.
Organisatie training, hoe werkt het:
  • Stap 1:Check dagelijks onze website je Whatsapp of onze Socialmedia kanalen.
  • Stap 2:Als er een training staat aangegeven of een sportieve opdracht plan deze dan in en voer hem uit om jouw continuïteit in je training te behouden.
  • Stap 3:Laat aan jouw trainer weten dat je hebt gelopen/getraind en wat je hebt gedaan. Jij krijgt dan feedback en we blijven contact met elkaar houden.
  • Stap 4:Stel altijd je vragen als je die hebt. Onze trainers hebben namelijk geen drempel en je kunt ons allemaal benaderen met jouw vragen.
Zo proberen we er samen top trainingen van te maken!!! Wij willen namelijk heel graag trainingen aan blijven bieden. Wij weten zeker dat we dat fixen!
Zelf de maatregelen nog even nalezen? Rijksoverheid.
Ga terug