Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een half jaar oud
Blog
De routes
Het maken van een hardlooproute is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Je moet rekening houden met veiligheid, meerdere keren passeren van drinkposten, cheering-points, overige verkeer, zo min mogelijk hinder tijdens je run, zo min mogelijk heuvels, zo eenvoudig mogelijk, etc.
Maar ook het combineren van de 42.2, 21.1 en de 10K is een leuke uitdaging.
Wij denken dat wij met onderstaande routes een heel leuk parcours hebben kunnen maken, en zoveel als mogelijk, rekening hebben kunnen houden met alle wensen en ideeën.
Wij vinden het echt oprecht jammer dat wij ook atleten moeten teleurstellen. De datum, niet de route die je gehoopt had, etc. Als jullie mij (ons) een beetje kennen dan weet je dat dit iets is waar wij van balen.
Wij doen het graag voor iedereen goed. Maar zoals we allemaal wel eens hebben ervaren. Lukt dat helaas nooit.
Weet dat wij altijd ons uiterste beste zullen blijven doen!
Wij hebben ontzettend veel zin in de 18de en proberen daar een onwijs leuke “training” van te maken!

De routes

Om 10:00 uur starten de marathonlopers met deze ronde:
Om 10:45 uur starten de halve marathonlopers met dit parcours.
Hier lopen de halve marathoners de marathoners tegemoet. De marathoners maken vervolgens een lus op het 600 meter rondje bij Skeef en kunnen rustig naar de halve marathoners toe lopen. Zodat er samen gelopen kan worden. Dit kan een extra steun zijn voor de marathoners en halve marathoners. Je gaat elkaar namelijk onderweg tegenkomen. Dit omdat sommige marathoners net ietsje sneller lopen dan sommige halve marathoners.
Na het lopen van de halve marathon lopen de marathoners nog een laatste ronde.
Terwijl de marathoners bezig zijn met deze laatste ronde starten wij de 10 kilometer om 13:00 uur weg in tegengestelde richting van de marathoners. Dit zorgt ervoor dat de marathoners in de laatste pittige ronde veel lopers van de club tegenkomen. Dit als extra aanmoediging om de laatste kilometers voor de marathoners wat te “verlichten”.
Dit is het 10K parcours in tegengestelde richting van de marathoners:
Dit is de laatste ronde van de marathoners:
En dit is de totale route van de marathon.
Voor sommige ziet dit er vast lastig uit maar als je de kilometers volgt zal e.e.a. al wat duidelijker worden.
Tevens voegen wij de aankomende weken "voorverken- trainingen" toe als POP-UP trainingen. Zo verzeker jij jezelf ervan dat je de routes niet fout kunt lopen.
Uiteraard ben je altijd vrij om zelf mooie routes te maken maar wel hetzelfde start en finish punt te kiezen bijvoorbeeld. Dit vinden wij natuurlijk allemaal prima, doe vooral waar jij blij van wordt!
Mocht je nog vragen hebben dan mag je ze altijd stellen! Wij hopen dat we nu alvast wat duidelijkheid hebben weten te creëren en zien jullie graag tijdens de POP-UP "voorverken- trainingen". Hiervan zullen wij de tijden en data nog delen.
Ga terug