Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Monique de Vries
Artikel een jaar oud
Blog
Een nieuwe uitdaging!
Een nieuwe uitdaging, niet op onbekend terrein, maar het voelt als een nieuwe stap en dus ook een beetje uit mijn comfortzone. Lang over nagedacht (iets met jaren…) en nu de knoop doorgehakt. Wauw, dat voelt goed!
Na 32 jaar lid te zijn geweest van een vereniging en daar 23 jaar training te hebben gegeven (...dat klinkt oud) is het nu tijd om deze passie voor “mezelf” te starten. The Athlete Club bestaat al een aantal jaar en is opgericht door mijn broer Michel, met veel plezier sluit ik aan bij deze club en ga ik in Schagen van start met Running and More. Hardlooptrainingen in combinatie met spierversterkende oefeningen.
Door aan te sluiten bij de Athlete Club, die uitsluitend met strippenkaarten werkt, is er veel meer mogelijk dan alleen trainen in Schagen. Er zijn trainingen in Heerhugowaard, Alkmaar, Geestmerambacht en het bos van Schoorl/ Bergen. Buiten trainen geeft extra energie. De trainingen gaan altijd door en dus voor jou een fijne stok achter de deur. Gevarieerde trainingen met voldoende uitdaging voor ieder niveau.
Ik sta te trappelen om van start te gaan, maar nog even geduld. In Januari 2021 is Schagen een mooie club rijker en ik hoop jou daar tegen te komen.
Nieuwsgierig? Het is nu al mogelijk om contact met mij op te nemen via monique@theathleteclub.nl of via 06-22295518
Ga terug