Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Blog
Hardlopen in een hardloopgroep in Heerhugowaard
Run, Running, Joggen, Racen, Rennen, Vliegen, Hollen, Runnen of gewoon Hardlopen. Hoe je het ook noemt als je het op de goede manier doet weet je hoe fijn het is om hard te lopen.
Inmiddels hebben wij al veel hardlopers gezien.
Hardlopen voor de gezondheid, fit worden of blijven, of hardlopen om je persoonlijke records te verbreken. Ontzettend leuk om zoveel hardlopers met verschillende ambities te hebben mogen ontmoeten.
We hebben hardlopers zien komen en hardlopers zien gaan. We hebben gezien dat er grenzen zijn verlegt en doelen worden behaald. En we hebben gezien dat het niet altijd even makkelijk is om consequent te blijven hardlopen.
Hoe je het hardlopen ook beleeft inmiddels weten wij dat het verstandig is om je bij een leuke hardloopgroep aan te sluiten. Want ook al denk je dat het je gaat lukken om alleen hard te lopen. Wij weten inmiddels dat het dan lastig zal zijn om consequent te blijven trainen.
Consequent & consistent zorgen er uiteindelijk voor dat jij jouw hardloop doelen gaat behalen.
Door in een hardloopgroep te trainen weet je een ding zeker. De groep is er altijd!
Ook als je geen zin hebt, als het regent of waait en je wordt uitgedaagd door de elementen van de natuur weet je dat de hardloopgroep op jou staat te wachten!
De groep is jouw motivator, de plek waar je nieuw ideeën krijgt en wordt geïnspireerd , uitgedaagd, je verhaal kwijt kan, je aan je techniek kan werken, je stappen kan blijven maken naar jaren lang hardloopplezier.
Soms kan de stap groot zijn om je aan te sluiten bij een hardloopgroep. Gedachtes als “gaat de hardloopgroep niet te snel” ïk wil de hardloopgroep niet ophouden’ etc etc
Maar weet een ding dat onze hardloopgroep in Heerhugowaard er voor iedereen is die graag wil hardlopen op een verantwoorde manier. Eerlijk met respect voor ieders zijn eigen hardloopniveau. Want snelheid maakt niet uit. Het gaat om de intensiteit waarmee jij traint.
Hardlopen in Heerhugowaard kan bij verschillende hardloopgroepen, zoals de atletiekvereniging HERA, InBewegen of bij ons. Kies de groep waar jij je thuis voelt en weet dat je op die plek jarenlang van het hardlopen zou kunnen genieten.
Want alleen als je consequent & consistent blijft hardlopen behaal je pas je hardloopdoelen.
Ga terug