Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Blog
Het Corona Virus
Nog nooit zijn deze maatregelen nodig geweest en is de wereld op deze schaal stilgezet. De gevolgen van het corona virus zijn enorm groot. Vanmorgen tijdens mijn dagelijkse rondje hardlopen was duidelijk te merken dat het een stuk rustiger was op straat en dat is ook precies de bedoeling.
Alleen, in je eentje, hardlopen lijkt nu nog een prima manier om beweging op te zoeken in een tijd waar we sociale contacten even moeten vermijden om verspreiding van het corona virus te beperken en te minimaliseren.
Bewust kiezen om met een grotere boog om mensen heen te lopen waarbij ik hartelijk groet “Goedemorgen”. In mijn stem duidelijk merkbaar dat de situatie ernstig is en dat we allemaal ons steentje bij moeten dragen. De een zal dit overdreven vinden en misschien is dat het ook.
Maar we weten het niet en moeten nu voorzichtig zijn. Het allerlaatste wat je wil is het corona virus oplopen en de kans dat je anderen besmet waarbij de gevolgen groot kunnen zijn.
Misschien maak jij je geen zorgen over jezelf. Dat doe ik eigenlijk ook niet.
Maar ik maak mij wel zorgen om anderen.
Zorg goed voor jezelf en iedereen om je heen en wees lief voor elkaar. Blijf in beweging maar kies het juiste pad en loop slim. Voorkom contact als dit niet nodig is. Blijf elkaar groeten zodat je aangeeft dat je iemand hebt gezien en blijf in verbinding. Juist nu!
Ga terug