Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Vorige week geplaatst
Blog
Hoe werkt The Athlete Club
Als je mee wilt trainen bij The Athlete Club is dat super eenvoudig.
Je maakt eerst een gratis account aan of traint direct een keer gratis mee om te ervaren of trainen bij onze club wat voor jou is.
Ben je na een training overtuigd en wil je vaker mee trainen dan koop je eenvoudig een strippenkaart via onze online shop.
De strippenkaart is digitaal en de enige mogelijkheid om mee te trainen. Wij verkopen geen abonnementen! Juist een strippenkaart geeft jou de vrijheid om zelf te bepalen wanneer jij mee wilt trainen.
Voor onze trainingen hoef jij jezelf nooit op te geven. Je kunt dus tot het laatste moment bepalen of je mee komt trainen. Je zit nergens aan vast maar je weet wel dat wij er altijd voor je zijn.
Onze trainers weten wie jij bent en kunnen daardoor differentiëren en de trainingen aanpassen aan de hand van de atleten die op de training aanwezig zijn.
De strippenkaarten hebben een geldigheid van 16 weken. Deze geldigheid doen wij voor jou. Het is jouw stok achter de deur.
Wat onze strippenkaart zo uniek maakt is dat jij zo vaak kan meetrainen als je wilt en gebruik kunt maken van al onze trainingen. Maak jij jouw strippenkaart binnen 8 weken leeg? Dan wordt jij Super Athlete en train je tot en met de 8ste week GRATIS mee!
Dus hoe vaker jij komt trainen belonen wij met gratis strippen! Want ons doel is om jou fit te maken en te houden.
Naast de trainingen ontvang je elke woensdag ons Running News. Boordevol informatie over hardlopen en onze club.

Onze 5 verschillende trainingen.

Met jouw strippenkaart kan je op dit moment meedoen met 5 verschillende trainingen op 3 locaties.
Wij bieden je namelijk Wandel Bootcamp, Krachttraining voor Hardlopers, Hardlopen @Blooming, reguliere hardlooptrainingen en POP-UP trainingen.

Wandel Bootcamp

Elke woensdagochtend om 09:00 uur start er een Wandel Bootcamp training op het Geestmerambacht. Speciaal voor iedereen waarvoor hardlopen nog echt even te gek is, maar wel wil werken aan het verbeteren van de conditie en het vergroten van kracht.
Met misschien ooit de overstap naar het hardlopen. Maar dat mag je helemaal zelf bepalen! Deze trainingen zijn heerlijk in de buitenlucht waarbij je tijdens je training kunt genieten van de mooie natuur! Samen rustig trainen en genieten van een fijne workout.

Krachttraining voor Hardlopers

Hardlopers vinden hardlopen vaak het leukste wat er is. Maar hardlopers weten ook dat je veel makkelijker kunt hardlopen en de kans op blessures veel kleiner is als je een sterk lichaam hebt. En dat is precies wat jij krijgt als je meedoet met onze Krachtraining voor Hardlopers trainingen. Ook deze trainingen zijn op het Geestmerambacht en starten elke zaterdagochtend om 09:00 uur.

Hardlopen @Blooming

Om de 2 weken, op zondagochtend 09:00 uur, trainen wij in het mooie bos van Bergen en Schoorl vanaf hotel Blooming in Bergen.
Hier lopen wij met elkaar een super rustige duurloop op een laag tempo. Doordat hardlopen in het bos een stuk zwaarder is (extra krachttraining) dan hardlopen op de weg kan het rustige tempo evengoed nog best pittig zijn. Onze trainer kent het bos op zijn duimpje en loopt elke training weer een andere route langs de mooiste plekjes.

Reguliere hardlooptrainingen

Tijdens deze trainingen werken we doormiddel van extensieve en intensieve intervals aan onze snelheid. Deze trainingen starten altijd met een rustige warming-up en een kort blok loopscholing. Op deze manier komt jouw looptechniek elke keer even aan bod. De trainer geeft je hierbij tips en trucs om jouw loop efficiëntie te verbeteren.
Wil jij weten wanneer deze trainingen zijn check dan deze pagina.

POP-UP trainingen

De POP-UP trainingen zijn The Athlete Club “best kept secret” Deze trainingen laten zich kennen door een wat stevigere duurloop waarbij de trainer altijd afsluit met een blok kracht. Een super training en altijd erg gezellig.
Wanneer? Dat hoor je pas kort van tevoren en delen wij alleen in onze WhatsApp groep aan onze leden.
Een unieke training die zomaar op- popt!!

Where Runners Unite

Zoals je hebt gelezen bieden wij veel en afwisselende trainingen aan om van jou een nog betere hardloper te maken. Jou te motiveren om nog meer uit jezelf te halen. Er altijd voor jou te zijn! En het allermooiste, je zit met onze strippenkaart nergens lang aan vast en bepaald helemaal zelf of je bij een training bent. Geen duur abonnement maar juist alle vrijheid.
Onze trainers doen hun uiterste best om super goede en leuke trainingen te organiseren zodat jij bij ons blijft trainen!

The Athlete Club, Where Runners Unite!!

Ga terug