Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Chantal van de Wal
Artikel ouder dan een maand
Blog
Nieuw bij de club!
Wat zijn wij onwijs blij en trots dat we mogen vertellen dat wij gaan starten met het uitbreiden van onze diensten.

Wij gaan starten met Wandel Bootcamp op een nieuwe locatie.

Wil je lekker buiten werken aan je conditie, kracht en ontspanning? Dan is Wandel- Bootcamp zeker iets voor jou‼!
Een uur lekker intensief wandelen, aangevuld met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam en daarbij frisse buitenlucht inademen, zorgen voor de juiste combinatie van plezierig en ontspannen werken aan je conditie -en krachtopbouw. Deze trainingen worden altijd buiten gegeven en er wordt hierbij gebruik gemaakt van de elementen uit de omgeving.
Met onze strippenkaarten, die 16 weken geldig zijn kan je ook gebruik maken van de Wandel Bootcamp trainingen die gaan starten op woensdagochtend 8 april.
Vanaf 8 april zal er wekelijks een Wandel Bootcamp training aangeboden worden vanaf het Geestmerambacht. De trainingen starten om 09:00 uur. De duur van de training is 1 uur.
Heb je bij het hardlopen een blessure opgelopen waardoor je even niet meer mag hardlopen, of wil je starten met extra bewegen door Wandel Bootcamp, dan ben je vanaf 8 april dus super welkom voor je eerste proeftraining.

Ben jij al lid van de club?

The Athlete Club atleten kunnen zo aansluiten bij de Wandel Bootcamp trainingen. Hiervoor hoef je niets extra’s te doen. Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon aansluiten wanneer jij dat wil. Je maakt daarbij gebruik van jouw online strippenkaart.
Sluit zeker aan bij deze trainingen als je jouw core wilt versterken of gezellig samen wilt werken aan het verbeteren van jouw conditie.
Wij hopen je dan ook snel te zien bij onze Wandel Bootcamp trainingen.

Nieuwe leden!

Voor iedereen die wil starten met extra bewegen op een laagdrempelige manier is het mogelijk om altijd een gratis proeftraining te doen.
Na de proeftraining kan jij je eenvoudig inschrijven bij The Athlete Club. In onze shop koop je een strippenkaart welke automatisch aan jouw eigen online omgeving zal worden gekoppeld. Na elke training schrijft de trainer een strip af van jouw kaart. Dit gaat allemaal digitaal en je hoeft hier niets voor te doen. Alleen komen trainen uiteraard ;)
Na elke training maakt de trainer een foto van de groep. Deze foto zullen wij op socialmedia plaatsen en wij kunnen zien wie er op de training geweest zijn. Erg leuk om met jouw vrienden of vriendinnen te delen. Samen fitter en sterker worden om zo jouw vitaliteit te vergroten.
Train gezellig een keer met ons mee en ervaar hoe gaaf deze Wandel Bootcamp trainingen zijn.
Check HIER al onze trainingen en startlocaties.
Ga terug