Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Monique de Vries
Artikel een half jaar oud
Aankondiging
Nieuwe Workouts
Soms lukt het je niet om naar een training te komen. Je komt net thuis uit je werk, de kids vragen even meer aandacht dan je had bedacht of je bent het gewoon even zat.
Maar als de rust is teruggekeerd krijg je toch de behoefte om nog even wat te doen. Maar ja, de club training is al lang begonnen en later aansluiten voegt jou dan niet.
Of je wilt 1 keer per week meetrainen met de club maar weet dat je eigenlijk vaker zou moeten trainen om jouw prestatievermogen (kracht, snelheid, uithoudingsvermogen) te vergroten.
Speciaal voor dit soort situaties en om jou extra te motiveren om goed in beweging te blijven hebben wij speciale Workout kaarten met krachtoefeningen gemaakt.
De perfecte oefeningen om jou te helpen bij het creëren van een sterker lichaam.
Je vindt de Workout kaarten in jouw eigen omgeving onder downloads. Naast drie Workout kaarten op drie verschillende niveau’s zie je ook een maand Workout kaart. Perfect voor als je op vakantie gaat maar wel wat wilt doen.
Download de kaarten eenvoudig op je mobiel zodat je deze altijd bij je hebt.
Goed om te weten dat je altijd zelf het aantal herhalingen kunt aanpassen. Zo maak je de Workout kaart altijd geschikt voor jezelf.
Het is de bedoeling om wat vermoeidheid in je spieren te gaan ervaren.
In cijfers: als 1 “super makkelijk” is en 10 “ik ga instorten” zoek dan naar een vermoeidheid van 7 a 8. Zo weet je zeker dat je niet te veel doet en jezelf gaat overbelasten.
Je kunt dus ook altijd het aantal herhaling zelf aanpassen. Staat er 10 herhalingen maar merk jij dat je na 5 herhalingen al een 8 voelt. Dan maak jij dus 5 herhalingen en dat is dan al perfect.
De keren daarna kan je proberen om 6 herhalingen te maken.
Behoud je op die manier jouw continuïteit en blijf je binnen jouw belastbaarheid. Je gaat jezelf dus niet overbelasten. Dan zal je merken dat je na een aantal weken trainen toch de 10 herhalingen zal halen. En daarna kan je zelf verder bouwen naar 11 herhalingen of misschien zelfs wel 50 herhalingen.
Samen sterker worden!
Heb je vragen over een van de Workouts neem dan eenvoudig contact op met jouw trainer.
Wij helpen je graag.
Lijst met verwijzingen
Ga terug