Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Blog
Opzet trainingen in Heerhugowaard
Tacleten, de regels worden elke keer ietsje verder aangescherpt. De opzet zoals we deze vorig jaar hebben gedaan is dit keer niet mogelijk.
Maar uiteraard blijven wij trainingen aanbieden en hebben we weer wat tofs bedacht voor de trainingen in Heerhugowaard.
De aankomende periode verleggen wij onze focus wat meer op krachttraining in combinatie met hardlopen.
Volgens mij begrijpen we allemaal dat we even moeten roeien met de riemen die we hebben. Maar ik weet ook dat jullie allemaal veel energie hebben om er toch een hele fijne trainingstijd van te maken.
De opzet is als volgt.
  • Stap 1: In de WhatsApp groep geef ik wekelijks de dagen en tijden aan waarop jullie kunnen trainen. (We gaan werken in duo’s die om de 10 minuten weg gestart worden met een trainingsopdracht.)
  • Stap 2: Je geeft jezelf vervolgens op via een persoonlijk bericht aan mij. Je mag jezelf uiteraard ook opgeven samen met je trainingsmaatje.
  • Stap 3: Ik maak vervolgens een indeling in duo’s en deel deze rond 17:00 uur op de dag van de training via Whatsapp. Zo zie je hoe laat je/jullie kunnen starten.
  • Stap 4: Je bent stipt op de aangewezen tijd op de training thv de Zonnewijzer en start samen met mij met een Warming-Up welke bestaat uit een blok loopscholing.
  • Stap 5: Na 10 minuten Warming-Up krijgt het duo van mij een trainingsopdracht welke zal bestaan uit hardlopen in verschillende tempo’s alsmede uit krachtoefeningen.
  • Stap 6: Je werkt samen met je trainingsmaatje de trainingsopdracht door en bepaald zelf welke kant je op loopt om na de training af te sluiten thv de Zonnewijzer.
  • Stap 7: Je levert je trainingsopdracht weer bij mij in en gaat vervolgens direct weer naar huis om groepsvorming te voorkomen.
Op deze manier weten wij zeker dat we hele toffe trainingen kunnen wegzetten. Als we allemaal ons best doen en ervoor gaan, dan kunnen we deze periode goed met elkaar in verbinding blijven.
Naast bovenstaande aanbod van trainingen heb ik speciale trainingsschema’s gemaakt die je eenvoudig kunt kopen via deze link. Deze trainingsschema’s zijn persoonlijk maar je kunt toch in duo’s blijven trainen.
Via deze link zie je precies wat je krijgt met dit trainingsschema. Dit trainingsschema is de start van de nieuwe opzet van ons Running Team. Samen trainen om individuele doelen te bereiken.
Deze schema’s bestaan uit 4 trainingen per week welke je ook kunt doen na de loopscholing op de trainingsavonden. Je kunt je daarvoor gewoon opgeven zoals hierboven is uitgelegd. Na de loopscholing en het contact met je trainer, werk je de training uit het schema af en overleg je na de training met de trainer hoe het gegaan is en passen we, in overleg, het schema aan als dat nodig blijkt.
Op deze manier kunnen we naast onze reguliere trainingen ook een goede start maken met de nieuwe opzet van ons Running Team. Wij zitten boordevol energie om het jaar goed af te sluiten en een super start te maken van 2022.
Mocht je vragen hebben over de opzet of over het Running Team bel of app mij dan gerust even dan geef ik antwoord op al je vragen!
Ga terug