Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Aankondiging
Project marathon 2022
Yes!! Project Marathon 2022 is aan!!!
Wilde jij altijd al eens een marathon lopen? Dan is dit jouw kans. Wij gaan jou helpen bij het trainen voor de Marathon van Amsterdam of een van de andere Marathons rond dezelfde datum als de Marathon van Amsterdam, zondag 16 oktober 2022.
Hoe wij dit gaan doen
Op zondagochtend 29 mei om 09:30 uur starten we met een Zoladztest. Deze test vindt plaats op de atletiekbaan in Schagen. De atletiekbaan is inmiddels al gehuurd en deze ochtend tot onze beschikking. Deze test geeft inzicht in waar jij staat en welke trainingszones aandacht behoeven. Tevens geeft deze test een indicatie van jouw verwachte Marathon tijd bij de juiste training.
Na de test leggen wij het Marathon trainingsschema aan jou uit en is het mogelijk om jouw vragen te stellen.
Maandag 30 mei start het Marathon trainingsschema. Ben jij nu ingelogd op onze website? Dan kan je het trainingsschema HIER downloaden.
Het fijne van het marathonschema is dat je het helemaal zelf kunt indelen. Wij adviseren in principe 4 trainingen per week waarbij je op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag gaat trainen.
Waarbij wij elke zondagochtend om 09:00 uur een gezamenlijke duurloop aanbieden in het bos van Bergen/Schoorl. De eerste training vanaf hotel blooming in Bergen is op 5 juni.
Wij kiezen voor bostrainingen omdat je dan niet alleen maar op het asfalt hoeft te trainen. Ook is trainen in het bos goed voor een stukje kracht/uithoudingsvermogen. En zorgt de ondergrond voor een andere demping en belasting waardoor de kans op blessures kleiner zal worden. Tenminste als je niet struikelt over een wortel van een boom of dennenappel ;) dus let altijd goed op tijdens deze trainingen.
Wij proberen om tijdens deze bostrainingen te kiezen voor de langste duurloop van die week. Dat kan dus betekenen dat we dag 3 en dag 4 regelmatig omwisselen. Als je het schema ziet dan zal dit duidelijker worden.
Voor nu even voldoende informatie, maar stel gerust je vragen via de app of bel ons even.
Een reis van 20 weken trainen om uiteindelijk de Marathon van Amsterdam te kunnen gaan lopen.
Alle info op een rij:
Ga terug