Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Blog
Running therapie op de zaak!
Als werkgever voel je verantwoordelijkheid voor jouw werknemers. Daarbij ben je ervan bewust dat gezonde medewerkers bijdragen aan een mooi, sterk en veerkrachtig bedrijf.
Het inzetten van Running therapie helpt bij het creëren van een gezonde en sterke club medewerkers. Een club medewerkers die samen met jou willen bouwen en de gemaakte doelen willen nastreven.
Elk bedrijf is anders en vraagt een andere aanpak maar 1 ding staat als een paal boven water! Fitte, sterke en gezonde medewerkers zijn veel productiever en weerbaarder.
En juist dit is nodig om samen iets tofs te bouwen.
Running therapie op de zaak kan op vele manieren worden ingezet en daarom gaan wij ook graag met jou in gesprek. Samen kijken waar er verbeteringen te maken zijn en hoe wij de fitheid van de medewerkers kunnen vergroten. Voor de individuele medewerker of voor het hele team!
Running therapie kan op verschillende manieren worden ingezet. Van medewerkers met beginnende burn-out klachten, re-integratie trajecten, tot het versterken en verbeteren van de fitheid van het team.
Laten we kennismaken en samen gaan bouwen aan een club van fitte medewerkers!
Stuur ons nu een WhatsApp, dan nemen wij direct contact met je op!
Ga terug