Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Wedstrijd
Schager Wijkenloop Groeneweg
Hier vind je alle informatie over de Schager Wijkenloop locatie Groeneweg.
Op donderdag 1 juni start de eerste van 3 Schager Wijkenlopen. De eerste zal plaatsvinden in de wijk Groeneweg. We verzamelen op het terrein van Schagen United (Groeneweg 3) en starten om 19:00 uur met de kidsrun van +/- 2,5 kilometer (1 ronde). Om 19:30 start de +/- 5K (2 ronden) en de +/- 10k (4 ronden) tegelijk!
De start zal plaatsvinden op de parkeerplaats van Schagen United aan de zijde van de Groeneweg/Westerweg.
KIDSRUN
De kidsrun (groep 3 t/m groep 8), +/- 2,5 kilometer start om 19:00 uur.
Deelname is gratis en je hoeft je kids hier niet voor in te schrijven. Zorg gewoon dat je uiterlijk om 18:50 uur bij de start bent. Daar organiseren wij een gezamenlijke warming-up waarna om 19:00 uur het startschot zal klinken.
DE 5 & 10K
De start van de +/- 5 kilometer (2 ronden) & 10 kilometer (4 ronden) zal plaatsvinden na de kidsrun en staat gepland om 19:30 uur.
Deelname aan de 5 kilometer is mogelijk vanaf 12 jaar. Deelname aan de 10 kilometer is mogelijk vanaf 16 jaar.
Deelname aan de 5 of de 10 kilometer is alleen mogelijk via een persoonlijke online inschrijving. Schrijf je eenvoudig in via onze website ATHL.nl. Dit kan zelfs tot 15 minuten voor de start. De 5K wandelen ipv hardlopen mag ook.
Na inschrijving ontvang je de factuur in jouw mailbox (spambox). Dit is jouw bewijs van deelname.
Op de dag zelf kom je langs onze inschrijftafel en checken wij jouw deelname.
LET OP: Je loopt altijd mee op eigen risico! Begeleiding vanuit ouders/verzorgers is gewenst tijdens de kidsrun. Ouders/verzorgers lopen dan uiteraard gratis mee tijdens de KIDSRUN
Check hieronder de route op:
De wijkenloop gaat over de beweegroute van Schagen welke is gemarkeerd door onderstaande pijlen op de grond of op een paaltje. Handig om te weten als je de voorfietser uit het oog verliest.
Ga terug