Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Wedstrijd
Schager Wijkenloop Waldervaart
Hier vind je alle informatie over de Schager Wijkenloop locatie Waldervaart.
Op donderdag 8 juni start de 2de van 3 Schager Wijkenlopen. Om 19:00 uur starten we met de kidsrun van +/- 2,5 kilometer (1 ronde). Om 19:30 start de +/- 5K (2 ronden) en de +/- 10k (4 ronden) tegelijk!
De start & finish vinden plaats op het strand achter zwembad de Wiel.
KIDSRUN
De kidsrun (groep 3 t/m groep 8), +/- 2,5 kilometer start om 19:00 uur.
Deelname is gratis en je hoeft je kids hier niet voor in te schrijven. Zorg gewoon dat je uiterlijk om 18:50 uur bij de start bent. Daar organiseren wij een gezamenlijke warming-up waarna om 19:00 uur het startschot zal klinken.
DE 5 & 10K
De start van de +/- 5 kilometer (2 ronden) & 10 kilometer (4 ronden) zal plaatsvinden na de kidsrun en staat gepland om 19:30 uur.
Deelname aan de 5 kilometer is mogelijk vanaf 12 jaar. Deelname aan de 10 kilometer is mogelijk vanaf 16 jaar.
Deelname aan de 5 of de 10 kilometer is alleen mogelijk via een persoonlijke online inschrijving. Schrijf je eenvoudig in via onze website ATHL.nl. Dit kan zelfs tot 15 minuten voor de start.
Na inschrijving ontvang je de factuur in jouw mailbox (spambox). Dit is jouw bewijs van deelname.
Op de dag zelf kom je langs onze inschrijftafel, die ga je binnen vinden bij Lijf & Visie aan de zijkant van zwembad de Wiel. Hier checken wij jouw bewijs van deelname.
LET OP: Je loopt altijd mee op eigen risico! Begeleiding vanuit ouders/verzorgers is gewenst tijdens de kidsrun. Ouders/verzorgers lopen dan uiteraard gratis mee tijdens de KIDSRUN
Check hieronder de route op:
De wijkenloop gaat over de beweegroute van Schagen welke is gemarkeerd door onderstaande pijlen op de grond of op een paaltje. Handig om te weten als je de voorfietser uit het oog verliest.
Ga terug