Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Aankondiging
Start in januari met hardlopen!
Op woensdagavond 13 januari in Alkmaar en op woensdagavond 20 januari in Heerhugowaard starten wij met beginnerscursussen "Start met Hardlopen". Deze beginnerscursus is voor iedereen die graag zou willen beginnen met hardlopen. Maar ook voor iedereen die al eens is begonnen met hardlopen maar tegen een blessure of motivatie problemen aan is gelopen.
Wij gaan er alles aan doen om jou te helpen en ervoor te zorgen dat je na deze cursus 5 kilometer achter elkaar kunt hardlopen.
Wij geloven namelijk dat, in principe, iedereen kan hardlopen en daar gaan wij jou bij helpen. Wij zorgen voor leuke motiverende en relaxte trainingen. Wij laten je de weg zien en begeleiden je 10 weken lang 24/7 .
Je krijgt van ons een trainingsschema van 10 weken. 6 live trainingen onder begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer. De mogelijkheid om 24/7 contact met ons op te nemen via, telefoon, whatsapp of videobellen. Na het volbrengen van deze cursus 2 extra trainingen bij onze eigen hardloopgroep.
Wat zou het tof zijn om jou op 13 of 20 januari 2021 te zien tijdens de eerste training!
Inschrijven is super eenvoudig. Maak een "Nieuw Account" aan doorloop het proces. Log in en koop de cursus in onze webshop. Wij zien jouw aankoop dan binnenkomen en voegen je direct toe aan de "Start met Hardlopen" appgroep.
Ga terug