Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Mark Huizenga
Vorige week geplaatst
Blog
Start van de opleiding
Op het moment dat ik dit schrijf zou ik mijn eerste bijeenkomst in het kader van mijn trainerscursus bijwonen. Het is namelijk mijn doel om hardlooptrainer te worden. De opleiding bestaat uit praktische- en theoretische vorming, en wordt georganiseerd in het Amsterdamse bos.
Als Hardlooptrainer In Opleiding (HIO) is het belangrijk om zelf ook praktijkervaring op te doen. Deze ervaring zal ik tijdens de cursus kunnen opdoen, maar deze mogelijkheid wordt mij ook geboden door The Athlete Club. Daar ben ik ontzettend blij mee.
De komende tijd zullen jullie mij met regelmaat, naast Michel, tijdens de trainingsavonden als HIO zien. Daarnaast zal ik jullie op gezette tijden op de hoogte houden van mijn ervaringen in een blog. Lijkt mij leuk!
Maar nu terug naar vanavond, of eigenlijk terug naar een aantal weken geleden. Ook deze opleiding was tot nader order uitgesteld door de huidige maatregelen. Ontzettend jammer natuurlijk, en ik baalde dan ook verschrikkelijk. Gelukkig kon ik (op afstand) vorige week beginnen met de cursus. Met smart keek ik uit naar de komst van het (theorie)boek, zodat ik in ieder geval een aanvang kon maken met de theoretische vorming.
De samenvattingen zijn geschreven (ja, huiswerk hoort er bij!) en gisteravond heb ik deze samenvatting, tegelijk met enkele filmpjes van mijzelf, verstuurd. Er wordt namelijk een techniekanalyse van mij gemaakt, en de terugkoppeling gebruik ik weer voor een volgende opdracht. En uiteraard probeer ik alles wat ik leer weer over te brengen naar jullie!

Zo hebben we er samen profijt van.

Zoals gezegd zal ik de komende weken met enige regelmaat een update versturen over mijn ervaringen tijdens de opleiding. Met een beetje geluk krijg ik komende week een update over de start van de praktische vorming in Amsterdam. In mijn volgende blog zal ik mijn ervaringen tijdens deze eerste bijeenkomst delen!
Ga terug