Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Aankondiging
TAC Running Team continues
Helaas heeft Jeroen Slagter besloten om vanaf 31 december 2021 te stoppen als trainer van het Running Team en bij The Athlete Club!
Uiteraard vinden wij dat erg jammer maar begrijpen wij Jeroen zijn keuze helemaal!
Maar waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere deur open. En hoe tof is het dat wij ons Running Team verder gaan uitbreiden.
Het Running Team blijft dus bestaan in Heerhugowaard.
De trainingstijden zullen worden aangepast waarbij we op de dinsdagavond en de donderdagavond in Heerhugowaard zullen gaan trainen.
De trainingen van het Running Team zijn gericht op hardloopevenementen waar wij als groep aan mee gaan doen. Wij willen het Running Team meer gaan verbinden met de reguliere loopgroepen en hebben enorm veel gave ideeën en plannen.
Deze gaan we binnenkort aan jullie bekendmaken!
Om alvast een klein beetje een idee te geven hieronder een korte uitleg van een van onze plannen.
Binnenkort voegen wij nieuwe evenementen toe aan onze website. Evenementen waar wij als groepen naar toe kunnen gaan trainen. Denk bijvoorbeeld aan de Groet uit Schoorl run, de Dam tot Damloop, De halve marathon van Egmond, etc.
Omdat we ook te maken hebben met een gekke tijd waarin evenementen misschien niet door kunnen gaan, koppelen wij het evenement ook aan ons eigen online evenement op dezelfde datum. Zo weet je namelijk zeker dat jij traint voor een wedstrijd die altijd doorgaat.
Het is de bedoeling dat je straks eenvoudig een ticket kunt kopen met jouw persoonlijke trainingsschema, zekerheid van deelname aan ons online evenement, jouw eigen medaille van ons online evenement, running shirt, maar ook alle trainingen inbegrepen.
Op deze manier gaan we jaarlijks verschillende projecten/evenementen aanbieden.
Uiteraard is het ook altijd mogelijk om gewoon mee te trainen met het Running Team waarbij je gebruik maakt van jouw strippenkaart.
Dus laat ons zeker weten aan welk of welke evenementen jij mee wilt doen. Dan gaan wij aan de gang om iets super tofs te creëren.
Samen trainen naar individuele doelen!!
Super veel zin om het stokje van Jeroen over te gaan nemen en het Running Team verder te gaan uitbouwen.
Mocht je hier vragen over hebben bel of app mij dan gerust even, dat vind ik altijd leuk! Tot snel op de training!
Ga terug