Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Vorige week geplaatst
Wedstrijd
TAC10 REWIND
Op 3 & 4 juli organiseren wij de TAC10 REWIND, thema “”If we could turn back time”, De 10 kilometer van de TAC10, alleen nu andersom. Alsof je de tijd terug kunt draaien. Misschien je persoonlijke record kunt aanvallen of als motivatie om je fitheid die je nu hebt te behouden.
De route.
De route is, zoals inmiddels bij veel atleten bekend, eenvoudig en snel maar ook een echte uitdaging!
Je kunt de route hieronder bekijken op STRAVA of op afstandmeten.nl
Zaterdag 3 en zondag 4 juli.
Jij bepaalt zelf op welk van deze 2 dagen je gaat lopen! Na jouw finish stuur je jouw trainer een app dat je hebt gelopen. Wij zorgen er dan voor dat je jouw medaille krijgt omgehangen op een van de eerstvolgende trainingen na 4 juli.
Overzicht
Op onderstaande foto zie je een duidelijke foto met alle info die je nodig hebt over de start en finish locatie. Ook zie je de plek waar je na de finish een water en een banaan kunt ophalen en waar je eventueel je auto kunt parkeren.
Belangrijk dat je een meter of 10 a 20 voor de start je horloge al aanzet en een meter of 10 a 20 na de finish pas uitzet en je dus even doorloopt na de finish. Dan weet je “bijna” zeker dat de uitslag te zien zal zijn op STRAVA. Uiteraard mag je ook gewoon je tijd doorgeven die je na 10K hebt gelopen.
Overigens is het ook weer mogelijk om de TAC10 REWIND te wandelen en ontvangen alle deelnemers weer een toffe herinneringsmedaille!
Ga terug