Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Wedstrijd
The Athlete Club en Victorie Runners slaan de handen ineen.
In de afgelopen periode zijn bijna alle hardloopevents afgelast of verplaatst. Dit zijn precies de momenten waarop je als hardloper net dat beetje extra uit jezelf kunt halen. Het is daarom natuurlijk ontzettend zonde dat je na de vele trainingsuren jezelf niet kunt testen in het bijzijn van je loopvrienden en -rivalen. Ook de borrel achteraf, misschien wel het belangrijkste onderdeel, ontbreekt tot ons grote verdriet.
The Athlete Club heeft de afgelopen periode zelf wedstrijden georganiseerd en dat is goed bevallen bij alle leden. Mede door dit succes is de samenwerking met Victorie Runners tot stand gekomen. Zo kunnen naast de trainingen ook op structurele basis wedstrijden aangeboden worden in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard. Vanwege het gemis van officiële wedstrijden als de City Runs geen overbodige luxe!
Victorie Runners heeft inmiddels vier events georganiseerd waarbij het niet alleen om de snelste eindtijd gaat, maar waar ook telkens een uitdaging wordt toegevoegd waardoor iedereen kans maakt om te winnen. Zo hebben ze een Break you PR event gedaan met Pasen en zijn er altijd tussensprints waar ook prijzen op te winnen zijn.
Het aankomende event vindt plaats op 14 augustus en staat in het teken van het goede doel. De startlocatie, vanaf het pontje in Alkmaar is uniek te noemen en de finish op een Alkmaars terras mag er ook zijn. Er zijn twee afstanden: ± 6 km en ± 12 km. De uitdaging voor dit event is om aan de hand van vooraf bekend gemaakte checkpoints zelf de kortst mogelijke route uit te stippelen en daarmee de winst binnen te halen.
Daarnaast ontvang je een Victorie Runners Buff en een zelfontworpen startnummer als blijvende herinnering. Het goede doel wat zal worden gesteund met dit event is het KWF. Lees alles over dit event op VictorieRunners.nl
Meld je HIER snel aan en we hopen je graag op zaterdag 14 augustus te zien bij de start!
Ga terug