Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Aankondiging
The Athlete Club is er voor alle hardlopers!
Een plek waar hardlopers samen komen. En omdat er veel verschillende type hardlopers zijn willen wij ook een breed aanbod aan trainingen kunnen bieden aan alle hardlopers. Een recreatieve trainingsgroep gaat prima samen met een meer prestatiegerichte hardloopgroep. Uit onze ervaring van de afgelopen jaren weten wij dat dit kan en dat dit juist enorm tof is.
De verschillen in beleving van hardlopers omarmen wij.
En daarom zijn wij ook ontzettend trots dat wij vanaf 2021 een prestatiegroep gaan toevoegen aan ons trainingsaanbod.
In 2021 start TAC Running Team onder leiding van Jeroen Slagter. Jeroen is er voor de prestatiegerichte loper. De hardloper die meer uit zichzelf wil halen en zich kan vastbijten in een trainingsschema.

De opzet is eenvoudig.

Jij hebt een doel! Wij hebben voor jou de perfecte prestatiegerichte trainingsgroep. Op verschillende locaties train je met deze groep om jouw hardloopprestaties te verbeteren.
Samen trainen en elkaar motiveren. Jezelf verslaan en je doelen nastreven en als jij jouw doel behaalt dan vieren we dat samen met de hele Club.
Dat is wie The Athlete Club wil zijn. De plek waar hardlopers samen komen en wij samen overwinningen vieren!
TAC Running Team werkt ook met een strippenkaart waarbij al onze leden, die onder de 50 minuten kunnen hardlopen op een 10 kilometer, eenvoudig kunnen aansluiten bij de TAC Running Team trainingen.
De hardlopers die een trainingstraject aangaan bij het TAC Running Team krijgen allemaal een persoonlijk trainingsschema en worden tijdens dit traject begeleidt door Jeroen. Voor deze atleten geldt dat er elke week een strip zal worden afgeschreven of je nu op de training bent of niet.
Tevens gaan wij op zoek naar mogelijkheden om het TAC Running Team aan te laten sluiten bij de Atletiekunie zodat onze atleten mee kunnen doen aan officiële hardloopwedstrijden op de weg of op de baan.
Heb jij interesse om je aan te sluiten bij ons TAC Running Team of heb jij vragen over dit team laat het ons dan snel weten wij beantwoorden al jullie vragen.
Blijf onze Trainingen goed in de gaten houden.

TAC Running Team in 5 stappen:

Stap 1: Je bent een gevorderde hardloper en het is je gelukt om onder de 50 minuten op een 10 kilometer te lopen.
Stap 2: Je wilt meer uit je trainingen halen en werken aan het verbeteren van jouw prestatie vermogen.
Stap 3: Je hebt nu 2 opties.

Optie 1:

Je traint mee met het TAC RUNNING TEAM wanneer jij wilt en zonder TAC RUNNING TEAM trainingsschema hiervoor gebruik jij eenvoudig jouw strippenkaart zoals je gewend bent. Je betaalt een strip als je er bent!

Optie 2:

Je start een trainingstraject!
Je hebt een helder doel (bijv. specifieke tijd of wedstrijd) en werkt met het TAC Running Team trainingsschema om jouw doel te behalen. Je traint aan de hand van dit trainingsschema en traint mee met het TAC Running Team en gebruikt hiervoor gewoon jouw strippenkaart. Lukt het bijvoorbeeld een keer niet om mee te trainen met het team dan is dat geen probleem. Wij schrijven minimaal elke week 1 strip af voor de begeleiding.
Stap 4: Wij voegen je toe aan onze TAC Running Team trainingsappgroep.
Stap 5: Bouw mee met het TAC Running Team op weg naar mooie belevingen & successen en vier deze samen met The Athlete Club.
Wij gaan er iets onwijs tofs van maken!!
Ga terug