Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een half jaar oud
Aankondiging
The Athlete Club kleding shop
Er is veel vraag naar running kleding voorzien van het The Athlete Club logo. En hoe tof is het dat wij dit nu via een online shop kunnen aanbieden.
Wij hebben Bart Langedijk van Sport2000 Bart Langedijk in Den Helder aan ons The Athlete Club team toegevoegd. En daar zijn wij erg trots op! Bart verzorgt voor ons alle Running kleding die je nu eenvoudig via deze shop kunt bestellen.
Vervolgens is het mogelijk om jouw bestelde producten bij Sport2000 Bart Langedijk in Den Helder af te halen, maar het is ook mogelijk om het op te laten sturen.
Naast onze regular club kleding is het voor Running Team atleten ook mogelijk om Running kleding te bestellen voorzien van het Running Team logo.
Wij verheugen ons nu al op al onze atleten die tijdens trainingen of wedstrijden te zien zullen zijn in deze opvallende blauwe Running gear!!
Mis je nog iets in deze shop laat het dan zeker aan ons weten. Wij kunnen dan met Bart overleggen of we nog meer running producten kunnen toevoegen aan deze online shop. Een appje aan je trainer is genoeg!
Ga nu direct naar onze online kleding shop!
Ga terug