Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Monique de Vries
Artikel een jaar oud
Blog
The Athlete Club Schagen, nog even geduld!
Wat ontzettend gaaf om te merken dat er zoveel interesse is in de trainingen van The Athlete Club Schagen. Running and More, hardlopen in combinatie met spierversterkende oefeningen, op een toplocatie. De trainingen gaan plaatsvinden bij het Cruijff Court/ Fitveld bij het Regius College. Op woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 10.00 uur.
Door aan te sluiten bij de Athlete Club, die uitsluitend met een strippenkaart werkt, is er veel meer mogelijk dan alleen trainen in Schagen. Er zijn trainingen in Heerhugowaard, Alkmaar, Geestmerambacht en het bos van Schoorl/ Bergen. Daarnaast heeft The Athlete Club een eigen webshop waar kleding en accessoires te bestellen zijn. Denk bijvoorbeeld aan lichtjes voor de donkere dagen of een heerlijk jasje om in te trainen.
Ben jij enthousiast geworden en lukt het je bijna niet om te wachten tot januari, dan is het mogelijk alvast gratis lid te worden van Running News (de nieuwsbrief). Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en dus ook alle informatie die nodig is om op 6 januari bij ons te starten. Aanmelden voor de appgroep is ook al mogelijk, zo blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
OK! Ik kan ook niet wachten om te starten en heb nu al zin om met jullie aan de slag te gaan.
Zie ik jou ook in januari?
Sportieve groet,
Monique
Ga terug