Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Blog
Wij zoeken hardlooptrainers!
Samen ben je zoveel sterker, dat weten we allemaal. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde hardlooptrainers die onze visie delen(Scroll naar beneden onder “maak kennis met het team”).
Samen willen wij nog meer mensen laten genieten van het hardlopen of laten starten met extra bewegen doormiddel van het laagdrempelige wandel bootcamp.
Wij hebben een online- systeem ontwikkeld die het voor hardlooptrainers mogelijk maakt om eenvoudig te starten met het geven van trainingen bij en voor The Athlete Club. Zelfstandig, maar toch deel uit maken van een groeiende groep hardlooptrainers. Trainers die elkaar kunnen helpen, adviseren en ondersteunen bij trainingen. Met als doel om wekelijks super leuke en motiverende trainingen te organiseren voor onze atleten.
Gesteund door een uniek strippenkaart systeem waarbij wij de administratie zo eenvoudig als mogelijk hebben gemaakt voor onze hardlooptrainers en onze atleten.
Hoe gaaf is het om met elkaar de grootste hardloopgroep van Nederland te worden met als doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de sport die wij zo mooi vinden, hardlopen!
Ben of ken jij een hardlooptrainer en deel jij onze visie neem dan zeker contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs om kennis te maken.
Ga terug