Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel ouder dan een maand
Aankondiging
Wijziging prijs strippenkaart.
Zoals jullie van ons gewend zijn werken wij uitsluitend met een strippenkaart/jaarabonnement. Dit geeft jou de vrijheid om mee te komen trainen wanneer jij dat wilt. Maar het zorgt er ook voor dat jij nergens lang aan vast zit.
Wij proberen er uiteraard alles aan te doen om ervoor te zorgen dat jij altijd lid wilt blijven van onze club.
Voor de een is dat een strippenkaart/jaarabonnement per jaar. Dit is vaak de Tacleet die graag onderdeel is van The Athlete Club en af en toe komt meetrainen om feeling te houden met andere Tactleten. Zo kost het jou maar 1 strippenkaart per jaar maar ben je wel een heel jaar lid van onze club en kunt dan meedoen aan alles wat wij organiseren of gebruik maken van onze downloadbare trainingsschema’s.
Voor de ander zijn dat wekelijkse trainingen en lukt het sommige van deze Tactleten zelfs om elke keer 5 gratis strippen te verdienen. Dit zijn onze Super Tactleten! Je ontvangt deze strippen als je jouw strippenkaart leeg maakt binnen 7 weken na aanschaf van een strippenkaart. Je ontvang deze gratis strippen dan automatisch en deze vervallen ook weer automatisch aan het einde van die 7de week. Hiermee vervangen wij eigenlijk een onbeperkt trainen abonnement maar blijf jij wel jouw flexibiliteit behouden. Je zit namelijk niet een of twee jaar ergens maandelijks aan vast.
De afgelopen jaren hebben wij heel bewust gekozen om de prijs van de strippenkaart laag te houden. Alles begon namelijk in rap tempo duurder te worden en wij wilden niet dat jullie zouden bezuinigen op trainen bij onze club. Want goed voor jezelf zorgen door regelmatig te trainen en jezelf fit houden is enorm belangrijk. Zeker als zaken om je heen veranderen en je daardoor stress ervaart.
Daarom hebben wij lang gewacht maar er nu toch voor gekozen om de prijs van onze strippenkaart te veranderen en om het aantal gratis strippen te wijzigen.
Vanaf 1 januari 2024
  • Vanaf 1 januari 2024 wordt de strippenkaart verhoogd van 57,- naar 60,- euro.
  • Tevens brengen wij de 5 gratis strippen terug naar 4 gratis strippen.
Wij hopen jullie op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je hier nog wel vragen over hebben stuur dan eenvoudig een app naar 0655336145.
PS het is nog geen 1 januari 2024 ;) en een kaart is 1 jaar geldig.
Ga terug